Külföldre költözöttek! Mi hiányzik nektek legjobban Magyarországról és melyik országba költöztetek?
A túrórudi és a Fütyülős. Szerencsére nyílt egy magyar bolt a városban 2 évvel a költözésem után. Addig kartonszámra hordtuk ki a rudit ahányszor csak valaki hazament.
:D
Valaki mondja meg nekem, hogy miért vagyok hazaáruló csak azért mert elköltöztem Vancouverbe? A hazaárulás fogalom tudtommal azt jelenti, hogy valaki a kormányzat ellen dolgozik, titkokat ad el az ország ellenségeinek.
A nagyon erős szavak dobálásával, az árpádsávos zászlók lengetésével, a fekete ruhákkal csak egy dolgot értek el: még többen mennek el. Nem az én bajom...
20:07
Miért beszélsz Magyarul, ha utálod e földet?
Nekem kaják, tárgyak nem hiányoznak, azok pótolhatóak más dolgokkal. Nekem a családom, barátaim hiányoznak.
Én Spanyolországban vagyok.
És itt nincs magyar bolt. BÁr lehet Madridban vagy Barcelonában már nyílt ilyesmi.
Én egy évig éltem külföldön, különböző országokban.
Bármerre jártam a kaja, legfőképpen a leves hiányzott, persze a szeretteim mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!