Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találjak munkát?

Hogyan találjak munkát?

Figyelt kérdés
Augusztus óta próbálok munkát találni Magyarországon Romániából de sikertelenül. Ami fontos lenne nekem hogy általános végzettséget várjanak el és biztosítsanak szállást, ennyi. Az oldalakon nem is lehet Romániai lakhelyet és telefonszámot ezzel elveszik az esélyt a probálkozásra is tőlünk. Én így is beküldtem már sok helyre az önéletrajzomat és nem kapok választ. Valakinek van ötlete hogyan találhatnék munkát? Persze az emailem tele van ilyen "82 új állásajánlat" üzenetekkel de sehonnan választ nem kapok.
2022. dec. 26. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia. Sopron mellett sopronkövesden itt az Autolive biztonsági öv gyártó cég szokott hirdetni folyamatosan melót amihez a környéken szállást illetve a szallàsról céges buszjáratot is szokott biztosítani. Egyébként amit ajánlottak facebookos csoportokban való nézelődést az nem rossz ötlet, az ő hirdetésükkel is facebookon szoktam találkozni a környékbeli alláskeresős csoportokban.
2022. dec. 27. 09:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindig azt olvasni már Románia jobban is szárnyal, mint mi, miért akarsz ide jönni?
2022. dec. 27. 09:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok románul és nem szeretnék megtanulni mert nem tervezek itt élni a jövőben😅
2022. dec. 27. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Esztergom (gondolom a Suzuki) folyamatosan hirdet, szállással. Ha megtalálom, linkelem.
2022. dec. 27. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Itt is van, de több platformon is hirdetnek:

[link]

2022. dec. 27. 14:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Esetleg betanított munkák gyárakban, raktárakban, és keresel lakótársat. Így kevesebb az albérleti díj, de mégis van egy kis magánszférád.
2023. jan. 1. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!