Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy multin belül jelentkeze...

Ha egy multin belül jelentkezem egy belsősöknek szóló álláshirdetésre, a Managereimnek mikor kell szólni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 19. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Attól függ mi van a szabályzatban.

Dolgoztam olyan helyen ahol közvetlen felettes írásos engedélye nélkül be sem lehetett adni a jelentkezést.

2022. dec. 19. 20:48
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Az állásinterjú előtt mindenképpen. De ahogy az első mondta, én is dolgoztam olyan helyen, ahol a főnökömnek alá kellett írni, hogy engedélyezi.

Ha a tudta nélkül jelentkezel nagy balhé lesz belőle.

2022. dec. 19. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Hát én nem szóltam, kirúgtak.

… volna, csak közben felvettek oda, ahova jelentkeztem. Sőt, egyszerre kettőre is. A volt főnököm tajtékzott, de nem tudott mit tenni. Nevettem nagyon.

2022. dec. 20. 05:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem a HR-el, írásba adta, hogy az ajánlattétel után elég, rajtam múlik, hogy jelzem-e korábban.
2022. dec. 20. 12:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, az lemaradt, hogy nagyon köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 20. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Legtisztább, ha vagy olyan kapcsolatba a főnököddel, hogy elmondod neki, mert ebből, ha nem is kirúgás (mert az 100% redflag), de utálkozás, balhé simán lehet. Egyik munkatársam internjét, aki amúgy tényleg elég tehetséges és megbízhatóan dolgozó (komplex feladattal, amihez előtte a kollega napi 2-3 órát tanította/felügyelte a gyakornokot 3 hónapig). 9 hónap után, miután már úgy valóban pluszos volt már a tevékenysége, az egyik terület menedzsere konkrétan írt neki, hogy dolgozhatna náluk, és a srác átment. Az lett a vége, hogy egymást szidta a két kollega, káromkodva és mindkettő 2 hetes training planre került.
2022. dec. 22. 01:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem illik azért szólni, már csak a saját belső erkölcsi tartásod miatt is.
2022. dec. 22. 13:52
 8/12 A kérdező kommentje:

7)

A szabadidőnket adjuk el, a cég pedig bármikor leépít, ha a tőketulajdonosok gazdasági érdeke ezt kívánja, nem tudom miért gondolsz bármilyen erkölcsi tartásra.

2022. dec. 22. 14:15
 9/12 rmis válasza:
Nekem a jelentkezésem után az volt az első, hogy leültem a főnököm mellé és elmondtam, hogy jelentkeztem egy pozícióra. Így a tiszta szerintem. Egyébként meg könnyen kiderülhet - és az sokkal kellemetlenebb.
2022. dec. 23. 04:21
 10/12 anonim válasza:
65%
Én azzal kezdeném, hogy a hr-t kérdezném, hogy mi a procedúra. És a csoportvezetőmmel nem beszélném meg előtte. Tetszik vagy sem. Nekem az őszinteségem még sose értékelték. Úgy csinálom a dolgokat, hogy nekem legyen jó. Amennyiben a csoportvezetővel beszélni kell előtte, úgy köszöntem a lehetőséget. Nem élek vele. Bármennyire is próbálják a nagy laza hozzáállást beadni, ha elmenni akarsz, akkor így is úgy is csak feszültséget generál. Főleg ha nem vesznek át. Akkor kalkulálhatsz rá, hogy nem nagyon fognak invesztálni beléd és nem tartanak megbízhatónak. Nem jössz ki jól belőle.
2022. dec. 23. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!