Тud valaki valamit erről a Főpolgármesteri Hivatal által meghirdetett, frissdiplomásoknak szóló munkalehetőségről?
Figyelt kérdés
Semmilyen konkrétum nincs megadva, azonkívül, hogy frissdiplomásokat várnak. Szerintem az én szakmámra a hivatalnak semmi szüksége. Érdemes lenne mégis jelentkezni rá?
2020. okt. 19. 14:08
1/10 anonim válasza:
Mikori ez ahirdetés, hogy csak google cache-t tudsz linkelni...?
Nálam 2017-es jön fel elsőre..
Ami ugye NEM érvényes!
2/10 anonim válasza:
Úgy tudom a katonasághoz mentek füvet szedni meg utcát söpőrni. Most minden iskolát kitakaríttatnak katonákkal az őszi szünet idején, hogy fertőtlenek legyenek. Kelletek
3/10 A kérdező kommentje:
Oda van írva, most október 15.-én járt le a frissdiplomás.hu oldalon, de egyébként folyamatos jelentkezés van megadva. És igen, korábban is többször volt ilyen hirdetés, én 2017-est és 2013-ast is találtam.
2020. okt. 19. 14:16
4/10 A kérdező kommentje:
De nekem is elég kamuszagúnak tűnik.
2020. okt. 19. 14:18
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, ki üzemelteti ezt a weboldalt, de ha nincs kint (akár cache-ben is!!!) a Főpolgm.Hiv. weboldalán, akkor szerintem is kamu...
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Alapvetően a kérdésem nem az állásajánlat érvényességére vonatkozik, hanem arra, hogy mit takar. Tényleg majdnem minden szakmát keresnek, vagy csak alkalmatlanok még egy álláshirdetés feladására is?
2020. okt. 19. 15:22
8/10 anonim válasza:
De azt értsd már meg, hogy ha hivatalos oldalon nincs kint akkor az egész kamu, kár is beszélgetni róla.
Lehet, hogy csak adatokat gyűjtenek, lehet lehúzás is stb.
9/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem adatgyűjtés és nem lehúzás, mivel a régi hirdetés az a hivatalos budapest.hu oldalon is megjelent.
Miért lenne olyan elképzelhetetlen, hogy ez a program most is van?
2020. okt. 19. 18:01
10/10 A kérdező kommentje:
Sokkal inkább tartok attól, hogy így akarnak jogászokat meg közgazdászokat felvenni potom pénzért, a többiekre meg tesznek magasból.
2020. okt. 19. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!