Bérpapír/szabadság/kilépőpapírok,miért nem kapok egyiket sem?
Sziasztok! Szükségem lenne egy kis segítségre.
22éves vagyok,a legutóbbi munkahelyemen 10hónapot dolgoztam rendes bejelentéssel, illetve ifjúsági programmal.
Egyszer sem kaptam bérpapírt.
Novemberben felmondtam,egyéb okok miatt/fenyegetett a fizetésemmel stb/. Igen nem tudtam hogy nekem októberben lejárt(?!) az ifjúsági program hiszem november közepén közölte velem a munkáltató. illetve adott egy másik szerződést.
Elég kesze-kusza az egész történet. Elvileg még novemberben is bevoltam jelentve viszont nem kaptam meg az adómentességemet,csak az alap fizetést,erre ő az ifjúsági programmal jött hogy az azzal járt.
Szabadágról sem tudok,mert sosem mondta,és ugye papírt sem kaptam soha. Ezt ki kellenne neki fizetni vagy elsunnyoghatja?
Szerintetek mit kellenne tennem? Kihez/mihez fordulhatok?
Menj be, és mondd meg nekik, hogy ha nem kapod meg a KÖTELEZŐ papírokat, akkor mész a munkaügyi felügyeletre.
Ez hatni szokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!