Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tudok tenni? Helyre tudom...

Mit tudok tenni? Helyre tudom hozni?

Figyelt kérdés

Gyesen vagyok a gyerekemmel, de úton van a kistesó. Mivel ez idő alatt nőtt a bér, így ezt a részét ki akarom használni. A munkáltatóm felé benyújtottam a fizetés nélküli szabadság megszüntető nyilatkozatot. Azóta már a terhességet is közöltem, de még a szabadságomat nem adta ki és úgy tűnik hogy nem is akarja. Ilyenkor a kormányhivatalhoz kell fordulni.

Viszont elkövettem azt a hibát, hogy nem tértivevényesen küldtem be...tehát nem tudom bizonyítani! :/ A másolat meg van a papírról.

2022. nov. 11. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Még csak nem is ajánlottan adtad fel? Csak mert akkor is adnak feladóvevényt. Amúgy add be még egyszer. Ha eredeti dokumentumot kell beadnon, akkor kérhetsz onnan, ahonnan kaptad eredetivel megegyező, hiteles másolatot (ez legyen ráírva, és legyen rajta cégbélyegző, aláírás), ha nem tudnak új eredetit kiállítani.
2022. nov. 11. 08:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha elküldöm újra, akkor a dátum nem fog stimmelni. Az nem gond?
2022. nov. 11. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!