Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha két helyre is felvennének...

Ha két helyre is felvennének dolgozni, lehet gondolkodási időt kérni, hogy eldöntsem, melyik lenne a jobb?

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Barmit lehet kerni, max nem kapsz.
2022. szept. 19. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
ha ennyire döntésképtelen vagy, előbb nőj fel. ők meg majd felvesznek vkit, akinek ez már sikerült
2022. szept. 19. 23:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekik van szükségük rám és nem nekem rájuk. Olyan jó vagyok, hogy kapkodnak értem, nem is győzök válogatni hogy hova menjek.
2022. szept. 20. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Akkor mit fosol itt azon, hogy kerhetsz-e gondolkodasi idot?

Ha olyan nagy szukseguk van rad, akkor megvarnak.

2022. szept. 20. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Kérni lehet, legfeljebb nem adnak.

Én amúgy nem kérnék, hanem eldönteném.

2022. szept. 20. 00:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondhatod hogy vársz egy másik ajánlatot is, előfordul. Ha te kellesz akkor várni fognak pár napot. Azért adj egy határidőt ha korrekt akarsz lenni velük.
2022. szept. 20. 00:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2-3 napot sikerült, többet nem. Az a baj, hogy ez idő alatt lehet nem ér be a másik állásajánlat, viszont elég idő a gondolkodásra. Ugyanakkor mielőtt felvesznek, a próbaidő alatt bármikor indoklás nélkül kilephetsz.
2022. szept. 20. 06:54
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
3- na ex nagyon kivàncsivà tett. Mi a szakmàd, biztos valami IT.
2022. szept. 20. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!