Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen főnökeitek vannak?...

Girlll3 kérdése:

Milyen főnökeitek vannak? Milyen embernek tartjátok őket?

Figyelt kérdés

2022. dec. 6. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakmailag nulla. Semmi rálátása nincs arra amit csinálunk és szakmai kérdésekben semmit nem tud segíteni. Sajnos managerként sem egy nagy szám. A kicsit nehezebb ügyeket meg sem próbálja elintézni, senkivel nem hajnalndó konfrontálódni. Mindenre csak bólogat és csak a jelentéktelen kis dolgokról van véleménye amit ki is mer nyilvánítani a feletteseinél. Igazából csak egy közvetítő szerepet tölt be a vezetőség és közöttünk, de kevés dolgot mond el, így sokmindenről nem tudunk amiről kéne. Van egy kedvence akinek továbbítja a szakmai kérdéseket, és van egy másik kedvence aki ilyen pöcsös titkárnő. Minket szerncsére nem piszkál, nyugalomban tudunk dolgozni és elég rugalmas mindenben. Ennyi pozitív dolgot tudok róla mondani.Egyébként műszaki fejlesztő irodáról van szó.
2022. dec. 6. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Tök jó fej, rugalmas, megértő. Amikor megtudta, hogy nem teljesen vagyunk elégedettek a fizetésünkkel a komplex munkát és pozíciót figyelembe véve, még email-t is írt, hogy tudnának-e bármiféle emelést nekünk intézni.

A 3-6 havi feedback meetingeken is mindig azon van, hogy a lehető legjobban értékeljen bennünket (ami ha elér egy adott szintet, emeléssel jár szintén).

Lazán meg lehet beszélni vele, hogy elutazol hetekre/hónapokra és hogy nem jársz be ezidő alatt irodába, teljesen rugalmasan kezeli. Meg a home office-office arányt sem tartja számon úgy és olyan szigorúan mint ahogy mások például a cégnél.

Szerintem szerencsés vagyok.

2022. dec. 6. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Ránk bízza a munkát, csak legyen elvégezve. Multi, irodai meló, HO-ban dolgozom. Nem kell bemenni, megkérdezte, szavaztunk és nem megyünk.
2022. dec. 6. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Aranyembernek.
2022. dec. 6. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Pozitív, önállóan végezhetjük a munkánkat és nem ellenőrizgeti, megbízik benne, hogy megcsináljuk, amit kell. Nekem ez szimpatikus, nem szívesen dolgoznék állandó kontroll alatt, mert volt már olyan is és akkor többet hibáztam a stressztől. +nem is éreztem jól magam ott.
2022. dec. 7. 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Kéthavonta ugyanaz a kérdés?
2022. dec. 7. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én főnökeim:

1. munkahely: báránybőrbe bújt farkas

- Látszólag nagyon kedves, de irodába elvonuló, szakmailag hozzá nem értő, fizetést felvevő senki

2. Munkahely

- A feladatot önállóan csinátuk, csak akkor láttuk, ha baj volt. Kedves volt és megértő

3. Munkahely

- Megközelíthető, tisztességes (amennyit láttam a munkájából), csak meetingeken találkoztunk, de mások is szerették

4. Munkahely

- A főnök szakmailag kifogástalan volt, bárhova be tudott állni, emberileg is nagyon jó volt, viszont vezetőnek teljesen alkalmatlan volt.

- A közvetlen főnök is mindent meg tudott csinálni és azon volt hogy mindenki be tudjon illeszkedni, de egy primtiv pletykas tuskó volt zéró vezetői érzékkel. Ha szeretett, aranyéleted volt, ha nem, akkor egy pokol.

2022. dec. 8. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Az eddigieknél közül a legnormálisabb.
2022. dec. 8. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!