Szakmai tapasztalattal rendelkező, de friss diplomás fizetés Pesten?
Sziasztok!
Túlzás lenne szerintetek 3 év egyetem alatt szerzett szakmai tapasztalattal (közgazdasági) 320-350 nettó bérigényt megadni fővárosban?
Én úgy gondolom, hogy figyelembe véve a tapasztalatokat és a jelenegi brutális mértékű inflációt, ennyit el lehet várni.
Van két ismerősöm, akik tavaly végeztek ugyanezen a szakon, egyikük még kevesebb tapasztalattal is és bruttó 550-600(!)-at ajánlottak.
Merhet az ember ennyi kérni?
Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
De most nem azért, a garantált bérminimumot tolták eléd ezzel a bruttó 450 el ami a magyar törvénynek megfelel...
Az már más kérdés, hogy az embereknek nem igazán..
Bezzeg a miniszterek bére...
Nettó 3 milla havonta hello mi?
"Van két ismerősöm, akik.." ember. Nem két ismerősöm van a összesen.. :DD
Igen, van akinek annyit ajánlottak, a kisebb réteg Akik velem együtt végeztek idén, nekik meg ennyit, amennyit leírtam. Mindegyikőjük közgázos és nagyvállalatnál van.
Azért ezek junior pozik természetesen. Az ismerőseim többsége bizony most így diploma után 300-350 között kapott nettót.
Hát igen, és ez Budapesten van ráadásul.. a pedagógusokról meg ne is beszéljünk, közülük is sokat ismerek. Mit meg nem adnának ennyiért, mikor 200 körüli nettót adnak némelyiküknek, na az már vicc. És 5 éves osztatlan képzés után.
Én azzal a feltétellel maradok itt - tapasztalatszerzésnek ésés betanításnak nagyon jó cég - ha olyan 1 évi jól teljesítés után lehet feljebb menni.
..Bocs, de most mi van?:D
"A kérdésben még azt írtad, hogy ismerőseidnek 550-600-at ajánlottak."
Ezzel azt hittem arra célzol, hogy kamuzok most az előbb említett ismerőseimről, akik 400 körülit kaptak. Ezért kihangsúlyoztam, hogy ezek nem ugyanazon ismerőseim, másokról van szó. Az csak a kérdésben említett 2 db ismerősömre vonatkozott, tehát nem sok ilyen van sajnos. Ellenben ez a 400-450 körüli gyakori ajánlat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!