Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez valós állásajánlat lehet...

Ez valós állásajánlat lehet vagy valami átverés?

Figyelt kérdés

Kaptam egy levelet. Angol nevű ember írt magyarul, hogy az indeeden rátaláltak az önéletrajzomra és van egy állásajánlatuk. Home office munka, egész jó fizetésért. Visszaírtam, hogy érdekel és már elküldték a munkaszerződést is.

De fura ez nekem, hogy valami londoni cégvezető magyarul rámír és interjú meg minden nélkül küld egy munkaszerződést, úgy hogy ráadásul nincs se piacképes végzettségem, de munkatapasztalatom. Egy büfészakon diplomáztam júniusban, azóta munkanélküli vagyok.

2022. nov. 28. 19:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Azóta is írogatnak minden nap. Megkérdezik, hogy hogy vagyok, rendben van e minden, hogy még nem válaszoltam és várnak szeretettel a céghez.

De az ilyenek mit akarnak az adataimmal? Most ha megtudják a lakcímemet meg a telefonszámomat, mit csinálnak vele? Gondolom nem jönnek el a lakásomra és visznek el

2022. dec. 2. 05:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Csalásoknál tudják felhasználni.

Hagyd a fenébe őket, ne legyél naiv.

2022. dec. 2. 06:24
 23/25 anonim ***** válasza:

Amúgy egy ilyen oldalt egy óra alatt összedobok.

Tárhely meg domain szintén fillérek.

2022. dec. 2. 06:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Azért nem csak lakcím meg ilyesmi kell egy munkaszerződéshez… Okmányokat is fognak majd kérni, útlevél száma stb. (egy valódi helyen is kérnek valamilyen személyi okmányt)
2022. dec. 2. 09:33
 25/25 anonim ***** válasza:
2022. dec. 7. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!