Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek mennyi volt a leghosszab...

Kinek mennyi volt a leghosszabb szabadnap nelkul toltott munkanapok szama ?

Figyelt kérdés
Miert dolgoztal ennyit es mi volt az eredmenye ?
2022. nov. 27. 00:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
3 hétig napi 14-16 óra, utána volt 4 betegszabim, erre leb444sztak, hogy többet vagyok szabin, mint a munkahelyen. Innentől kezdve csak napi 8 órát mentem, 2 hétre rá kirúgtak.
2022. nov. 27. 09:16
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

" covidosként is dolgoztam)2

Gratulálok.

2022. nov. 27. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:

12-nek

Én írtam, hogy covidosként is dolgoztam. Olyan 2 hónapja voltam covidos, akkor amikor közölték, hogy már nem jár karantén, sem fizetett idő. Ha valaki covidos, az amíg negatív nem lesz hordjon maszkot. Angliában táppénzre sem írnak ki senkit ha covidos, mert már nem kell, nincs leállás miatta. Szóval gratulálhatsz, hiszen végig dolgoztam míg mások "maradj otthon" pihengettek. Mire elkaptam, már senkit nem érdekelt, már rég nem volt "világjárvány" Na ennyit erről.

3-as voltam.

2022. nov. 28. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!