Mennyit lehet kérni reálisan beugrósként, építőiparban a mai árakkal?
Kellenél mondjuk 1 hétre, de nélkülözhetetlen vagy az adott vállalkozónak. Tegyük fel nem vagy tróger, megbízható vagy, kocsival kell kimenned az adott címre, nem jelentenek be egyáltalán, napira sem. Kemény meló, fizikailag - mentálisan is megterhel, kosz, mocsok, hideg = építkezés.
Segédmunkásként:?
Segédmunkásként, aki érti is valamihez:?
szakmunkásként:?
Jah, főleg így szezon végén, ünnepek előt, amikor már mindenki lábat lógat, meg a fát díszíti, vagy csak simán alszik részegen.
Két éve még nem volt ennyi az apanázs, de elgondolkodtat, hogy újra szerszámot ragadjak...
Első voltam.
Igen, de 2 éve kb minden fele ennyibe nem került, mint ma.
Hogy lehet, hogy a vállalkozó felemeli az árakat, de a munkások bérét 2 évvel ezelőtti szinten tartja?
Szerintem félreértettél, én 2 évvel ezelőtt melóztam ebben, azóta már nem csináltam.
Mellesleg amit most csinálok ott egyáltalán nem volt emelés a kovid óta.
Nem mindenhol jellemző ez egyébként, de van aki "éhes" van aki becsületes.
látom nem érted, beugrósként, amikor pont kell ember.
Lehet hogy 3 havonta 1x egy hetet, lehet havonta 1x. egy hetet...
csak napi bejelentéssel.
Végigkérdezgettem most pár melós ismerőst, 20 alatt nem jön senki, 20ért is csak olyan, hogy motiválatlanul.
Pesten. De ne alkesz embereket, meg lezüllött cickányokat képzeljetek el.. :D
Ahogy a 19es írja, ezért nem akarnak már jönni 20ért se... és meg is értem őket amúgy.
18, ez attól függ, gyors példa: ki kell cserélni egy strangot, bontás stb, van vállalkozó pista, alkalmazott vizes béla, és ez egy 4 emberes munka minimum. Na ilyenkor, hogy találj megbízható embert, aki tényleg megjelenik a munka napján, elvégzni becsülettel a munkát.. na azt meg kell becsülni. Főleg ha a vállalkozó szakít napi min 2-300k tiszta bevételt (ilyen alkalmaknál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!