Mennyit lehet kérni reálisan beugrósként, építőiparban a mai árakkal?
Kellenél mondjuk 1 hétre, de nélkülözhetetlen vagy az adott vállalkozónak. Tegyük fel nem vagy tróger, megbízható vagy, kocsival kell kimenned az adott címre, nem jelentenek be egyáltalán, napira sem. Kemény meló, fizikailag - mentálisan is megterhel, kosz, mocsok, hideg = építkezés.
Segédmunkásként:?
Segédmunkásként, aki érti is valamihez:?
szakmunkásként:?
Kérni lehet bármennyit, de a munka termelékenységétől / fajtájától függően napi 10 és 25 ezer forint között vannak a tarifák.
10 ezret az kap aki 8-9 órába lapátol egész nap vagy csákányozza a földet, 25 ezret az kap aki lakatosmunkát végez, konzolkoat készT pl bojlerekhez, és szereli fel őket, mondjuk 12 óra alatt legalább négyet megcsinál.
A marketnál is van ismerősöm meg a Containex-nél is.
Előző két válaszoló vagyok 1, 2
"nem jelentenek be egyáltalán, napira sem."
Ma már ha ilyenbe futsz az legyen gyanús, mert valódi főnök nem szórakozik ezzel hiszen minimális összeg nekik a napi bejelentés, de a birság tetemes!
Ha ilyenbe futsz akkor gyanakodj egyből, hogy nem akarnak majd kifizetni!
te jó nagy madár voltál akkor, 10ezerért ki fog menni szerinted csákányozni egész nap?
Pl villanyszerelőhöz, vizeshez segédnek. Nálunk 3 éve 20k-t kapott a beugrós segédmunkás.
A kérdéshez hozzátartozik, hogy budapesten.
"A kérdéshez hozzátartozik, hogy budapesten."
Ja!
Szigetszentmiklós, Csepel, Vác, Mogyoród, Zugló és vonzáskörzete.
Éptőiparba többnyire "mobilisnek" kell lenned, mert több helyre is küldhetnek egyazon héten.
Benne vagyok 8 éve, de köszi azért :)
Nem beugatásként írtam, de amilyen munkát te vágeztél 12 órában, az 2 éve is alsóhangon 20k volt. És lefogadom arra se tolongtak nagyon.
Az a 10k-ért csákányozós gondolom olyan is volt amúgy, hallottam én is olyat, hogy a lidl parkolóban begyűjtik a kéregető csöveseket, és 6-8ezrekért elviszik őket talicskáztatni, de azért na :D
"Pl villanyszerelőhöz, vizeshez segédnek. Nálunk 3 éve 20k-t kapott a beugrós segédmunkás."
Ez olyan dolog, hogy melyik főnök mit mennyiért, mikorra vállalt be, az enyémnél 8 ezer alatt nem idnul a kocsi sehová / helyszin!
Ha az ügyfél hülyesége miatt kétszer kell kimenni ugyanazona napon akkor 2x 8 ezer! Ha valami végett nem tudunk dolgozni mert mondjuk nem adta oda a kulcsot a vizaknáhhoz a viz meg el van zárva akkor állásidő.
Én segéd voltam, ketten dolgoztunk azért ennyit kaptam csak, nem vártak el annyit mint az állandóstól, és nem is kellett mindennap mennem.
A villanyszerelés is kb addig ment el, hogy felraktam pár konnektort meg kapcsolót meg becsavargattam a neonokba a csöveket, meg a burát felraktam, ezalatta cimszó alatt leigazoltak 670 óra gyakorlatot a villanyszerelő képzésemhez, szóval nekem igyis megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!