Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha újrakezdhetnétek a tovább...

Ha újrakezdhetnétek a tovább tanulást középsuli után, minek mennétek? Mit tanultatok volna inkább? Okj építőipari szakma vagy diploma, bármely irànyba?

Figyelt kérdés
Ugye mint azt hallani lehet hogy milyen jól keresnek a szakmunkások (kőműves, szobafestő, burkolók, gipszkartonosok stb.) még alkalmazott szinten is, pláne vállalkozóként. Ti újrakezdenétek és választanátok ezt?

2022. nov. 21. 16:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Bár a középiskolai oktatást / vagyis inkább a tananyagot a mai napig egy nagy szarnak tartom, de ha visszamehetnék az időben mégis odafigyelnék órán és összehoznám a pontszámot egyetemre.
2022. nov. 21. 16:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk most sem panaszkodom, mert végül magán úton ugyanúgy lesz diplomám, és még jobb is mint a magyar, német + brit azon a szakon amit amúgy is szerettem volna.
2022. nov. 21. 16:51
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Ugyan azt csinálnám, mint most, csak hamarabb kezdtem volna el célirányosabban készülni rá.

(Egyetemen Ménrökinformatikus képzés, majd programozó)

2022. nov. 21. 16:54
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Ha most hirtelen mondanom kéne, azt hiszem fogorvos. Mindig hiány van belőlük, jól keresnek és legalább nem élet-halál múlik a szakmai tudásukon, mint sok más orvosi területen
2022. nov. 21. 17:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemre mennék IT-t tanulni.
2022. nov. 21. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Újra ugyanazt választanám: egyetemre mennék, műszaki szakra. Apám építőipari vállalkozó. Köszönöm szépen eleget láttam belőle, nincs az a pénz, amiért én fizikai munkát végezzek a koszban.
2022. nov. 21. 17:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én informatikus lettem ha újra kezdhetném szívesen lennék orvos
2022. nov. 21. 17:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha újrakezdhetném, akkor orvosnak tanulnék. Tetszik a terület, érdekel most is, kb az egyetlen, aminek van társadalmi megbecsültsége és van értelme a munkának. Nem úgy, mint annak, amit most csinálok. Hiába fizetnek meg, hülyéknek készítek hülyeségeket az igényeik szerint és ez elég lehangoló.
2022. nov. 21. 18:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Spekuláns bankár, közgazdásznak képeztetném magamat, ha újra kezdhetném.
2022. nov. 21. 18:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ráfeküdnék a biológiára és a kémiára és irány a fogorvosi. Így visszanézve simán ment volna ha akarom, az egyetemhez képest lófütty volt az egész. Igaz, akkor középsuliban annyira elvették a kedvem hogy mindegy milyen eredménnyel, csak legyen vége és soha többet közoktatás.
2022. nov. 21. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!