Ha újrakezdhetnétek a tovább tanulást középsuli után, minek mennétek? Mit tanultatok volna inkább? Okj építőipari szakma vagy diploma, bármely irànyba?
Figyelt kérdés
Ugye mint azt hallani lehet hogy milyen jól keresnek a szakmunkások (kőműves, szobafestő, burkolók, gipszkartonosok stb.) még alkalmazott szinten is, pláne vállalkozóként. Ti újrakezdenétek és választanátok ezt?2022. nov. 21. 16:44
11/16 anonim válasza:
Gépészmérnök lettem, de ha újra kezdeném akkor gépjármű mechatronikai technikus lennék.
12/16 anonim válasza:
Autószerelőire mennék, mint most is csak azzal a különbséggel, hogy most 24 vagyok akkor meg még csak 14 lennék :D
13/16 anonim válasza:
Szakmunkás biztos hogy nem, meg nem bohóckodnék semmilyen okj-val, igy kezdtem tudom, ennek ellenére tavaly sikerült diplomát szereznem!
15/16 anonim válasza:
Informatika vagy penzugyi szakra mentem volna szobafesto szakma helyett.
A szakmunkasok kozul csak a vallalkozok keresnek jol, de az informatikusok es a penzugyi szakertok kozt mindenki jol keres, nem kell vallalkozast indutaniuk, raadasul tavmunkaban is dolgozhatnak.
Nem mondom hogy tuti elvegeznek egy egyetemet de hogy megprobalnam ha ujra kozepiskolas lennek az biztos.
16/16 anonim válasza:
Biztosan valami jó szakmát az egyetem helyett pl. autószerelői. Semmi értelme nem volt, idegileg meg teljesen kikészített. (közgáz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!