Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lejáró szerződés? Diákmunka

Lejáró szerződés? Diákmunka

Figyelt kérdés

Januárban elkezdtem dolgozni egy cégnél mint diák az egyik diákszövetkezeten keresztül. Viszont évvégén lejár a szerződésem..utána van esély, hogy meghosszabbítják a szerződést?

Megvannak a munkámmal elégedve, nem szokott gond lenni. Mindig pozitív visszajelzést kapok akár kollégáktól, főnöktől. Munka viszont van bőven.

Én örömmel maradnék itt. (Van jogviszonyom)

De nem tudom ez, hogy működik.. ők fognak nekem jelezni? esetleg a diákmunka szövetkezet?

Vagy csak később fognak szólni ( még van bő egy hónap)

Bocsánat a buta kérdésért de nem voltam még ilyen helyzetben és kicsit szégyenlős vagyok erre rákérdezni a főnöktől.

2022. nov. 23. 15:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha határozott idejű a szerződésed akkor célszerű rákérdezni a főnöködnél, hogy mi a helyzet a dologgal kapcsolatban, tőle kell, hiszen ő alkalmaz téged, neki kell eldöntenie, hogy szeretne üe továbbra is vagy sem.

A diákszövetkezetnek ezek a dolgok nem feladata, ő csak kifizet, ha valami gond van a timesheeteddel akkor intézi, de kb ennyi.

2022. nov. 23. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!