Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkai szerződés szegésnél...

Diákmunkai szerződés szegésnél mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Márciusban voltam egy munkahelyen ahol 2 napot dolgoztam (alkalmi munka)

Azon belül bolti kisegítés diákként

Április 14-18. Között kellett volna megkapnom a fizetésem(szerződésben ez áll amit az üzlettel kötöttem)

és 20. Van és még mindig nem érkezett meg.

Érdeklődtem a diákszövetkezetemnél akik azt mondták hogy nem érkezett be a nevem a rendszerbe és hogy írtak az üzletnek.

Kérdem én ezt hagyjam annyiban vagy mit tegyek ha még ma sem kapom meg a pénzem a számlámra meddig lehet ezzel elmenni?

Kérdjek az elérhetőségét a boltnak diákszövetkezettől és keressem fel őket én magam?

Szánalmas ez az egész nagyon feldúlt vagyok :(

#pénz #szerződés #diákmunka #Bolti-kisegítés #Szerződés-szegés
2022. ápr. 20. 06:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen idegesíted magad. Rákérdeztél a diákszövetkezetnél, ők elmondták, hogy nem kapták meg a jelenlétidet és felveszik a kapcsolatot az üzlettel. Nem fogják ők sem hagyni, hogy az üzlet ne fizesse ki a diákjukat, nyugi. És ha megkapták a jelenlétidet, te is megkapod a fizudat. Felesleges belefolynod, a diákszövetkezetnek szerződése van az üzlettel, ők majd elintézik ezt egymás között.
2022. ápr. 20. 07:12
 2/5 anonim ***** válasza:
18%

Nem értem a hisztit. A diákszövetkezet intézi, ezt mondták, nem? Akkor meg miért vergődsz? Eleve az egész ünnepekre esik, ilyenkor a banki utalás, se semmi sem halad.

Egyéni vállalkozóként dolgozom, van hogy egy-egy nagyobb intézményi kliens hónapokat csúszik a fizetéssel adminisztratív okokból, és itt milliókról beszélünk egyes alkalommal. Ez van.

2022. ápr. 20. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod igazolni, hogy ott voltál? Van szerződésed? Van jelenlétid?
2022. ápr. 20. 08:55
 4/5 A kérdező kommentje:

2.

Mit vergődök parancsolsz?😂

Intézik csak ez nem így működik hogy a dolgozótól mindent is elvárnak a vállalkozó pedig ha éppen nem adja le a jelenlétemet a diákszövetkezet számára és hibáznak én pedig áprilisi hónap végén kapom meg a márciusban ledolgozott pénzemet az szerinted okés?

Elvagy tévedve nagyon!

Ezzel kárt okoznak nekem mivel nem időben kaptam meg a nekem járó összeget

Nyilván tisztába vagyok azzal hogy ünnepekre esett

De nem a seggedből húztál ki hogy úgy beszélj a másikkal ahogyan te csak akarsz😃

2022. ápr. 20. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki hulyegyerekesen viselkedik, en ugy kezelem mint egy hulyegyereket. A diakszov azt mondta intézi. Erdekukben all behajtani a penzt, es megvan az erdekervenyesitesre alkalmas eszkoztaruk. Te csak chill. Kétlem hogy ezen a párezer forinton mulna az eves koltsegvetesed.

2022. ápr. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!