Diákmunkai szerződés szegésnél mit lehet tenni?
Márciusban voltam egy munkahelyen ahol 2 napot dolgoztam (alkalmi munka)
Azon belül bolti kisegítés diákként
Április 14-18. Között kellett volna megkapnom a fizetésem(szerződésben ez áll amit az üzlettel kötöttem)
és 20. Van és még mindig nem érkezett meg.
Érdeklődtem a diákszövetkezetemnél akik azt mondták hogy nem érkezett be a nevem a rendszerbe és hogy írtak az üzletnek.
Kérdem én ezt hagyjam annyiban vagy mit tegyek ha még ma sem kapom meg a pénzem a számlámra meddig lehet ezzel elmenni?
Kérdjek az elérhetőségét a boltnak diákszövetkezettől és keressem fel őket én magam?
Szánalmas ez az egész nagyon feldúlt vagyok :(
Nem értem a hisztit. A diákszövetkezet intézi, ezt mondták, nem? Akkor meg miért vergődsz? Eleve az egész ünnepekre esik, ilyenkor a banki utalás, se semmi sem halad.
Egyéni vállalkozóként dolgozom, van hogy egy-egy nagyobb intézményi kliens hónapokat csúszik a fizetéssel adminisztratív okokból, és itt milliókról beszélünk egyes alkalommal. Ez van.
2.
Mit vergődök parancsolsz?😂
Intézik csak ez nem így működik hogy a dolgozótól mindent is elvárnak a vállalkozó pedig ha éppen nem adja le a jelenlétemet a diákszövetkezet számára és hibáznak én pedig áprilisi hónap végén kapom meg a márciusban ledolgozott pénzemet az szerinted okés?
Elvagy tévedve nagyon!
Ezzel kárt okoznak nekem mivel nem időben kaptam meg a nekem járó összeget
Nyilván tisztába vagyok azzal hogy ünnepekre esett
De nem a seggedből húztál ki hogy úgy beszélj a másikkal ahogyan te csak akarsz😃
Ha valaki hulyegyerekesen viselkedik, en ugy kezelem mint egy hulyegyereket. A diakszov azt mondta intézi. Erdekukben all behajtani a penzt, es megvan az erdekervenyesitesre alkalmas eszkoztaruk. Te csak chill. Kétlem hogy ezen a párezer forinton mulna az eves koltsegvetesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!