Jó állásból, “passzióból”, nem megélhetési gondok miatt külföldre költözni hálátlanság. Igaz vagy hamis?

Hamis. Jó állást hagytam ott, jó fizetéssel. többiek hülyének néztek. Én még 7 év után kihasználva és kiégetten jártam be dolgozni. Elég lett belőle.
Nem tartozol hálával a munkaadódnak. Ez üzlet. Bejárunk elvégezzük a munkát, és megkapjuk érte a fizetségünket.

Hamis. Nem lehetek annyira hálás senkinek, hogy el kelljen viselnem az oktatás állapotát.
A gyerekeim jövője fontosabb, mint a hála. Ha meg itthon maradok és nem tanulnak semmit és egész életükben szívni fognak emiatt, akkor azért tuti nem hálát fogok érezni.

Teljesen hülyeség, hogy hálával tartoznál egy munkahelyért. A család és a barátok, párunk pedig egy olyan közösség, ami támogat. Ha mérgező a kapcsolat, akkor kérdés sincs.
Itt nem érzed magad jól, hiába valtoztatsz, akkor megpróbálod máshol, nem szégyen, akkor sem, ha nagyot koppansz. El kéne felejteni, hogy roghoz vagyunk kötve, és két falu a világ. Akkora távolságok sincsenek, max árak, hogy ne lehessen haza jönni, hozzád kimenni.
Kalappal, és sok sikert

Igaz.
Ha Gyurcsány lenne milliók lennének munkanélküliek, óriási lenne az infláció. A brüsszeli szaknciók miatt vagyunk bajban, azért van 20 %os infláció ezért kell megállítanunk brüsszelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!