Mennyi ma egy jó fizetés?

#40 Szerintem az fáj az illetőnek, hogy az átkosban az tudott boldogulni és kitörni, aki csókos volt, pl párttitkár fia. Ma meg (bár a csókosok még most is jól járnak - lásd Lölöke) az tud kitörni, aki tanul és kikaparja a saját gesztenyéjét.
Én sem születtem gazdag családba, de anyámék belém verték, hogy tanuljak, tanuljak, tanuljak. Tudatosan építettem a karrieremet és hiába az ország keleti, szegényebbik felén élek, jó fizetésem van. Könnyű volt elérni? Nem! Megérte? Teljes mértékben!

#41: Big like, erről beszélek én is. Meg is látszik a pontozáson :D Nem szeretnek szembesül az emberek azzal, hogy a saját sorsuk kovácsai, csak éppen ők inkább cukrászok.

Relax, nem kell sírni.
Nem fáj neki semmi, jól el van ő a maga világában.

#44: Hol a sírás a kommentben?

Ott van benne a siralom, csak mélyen, mint a magyar lelkében.
Sírásás az amúgy komoly dolog, nem viccelnék vele, nehogy rossz karma érjen.

#47: Ja ott, olyan mélyen, hogy a pozitív attitűd még teljesen el is tudja takarni... Köszönjük az értelmes magyarázatot.
Ja ja, sőt, ha a sírásást teliholdkor említi meg a kérdező, akkor még Edward Cullen is megjelenik, hogy megb/ssza anyja hátán. Nyilván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!