Mennyi ma egy jó fizetés?

A jó 1 M nettó.
A kényelmes, fasza élet 3-4.

Nettó 1milla...sokan felköltöznek és csöveskednek albérletben, mert olyan hú de soknak érzik a kínált 400 nettót (ami vidéken lehet csak 200)...hát abból csak éhenhalni lehet Pesten.
Szóval 1milla nettó a jó.

"De igen, mert a szolgaltatasok es termekek arai nem fuggnek attol, hogy recepcios vagy mernok valaki."
Lol, egy recepciós ne akarjon már annyit keresni, mint egy mérnök, hamár tanulni nem akart annyit, mint egy mérnök lol

#1: Mármint úgy érted, hogy két keresővel fejenként nettó 500, nem?
#10, #11: Nettó 400-at nem nevezném jó fizunak. Albi 150, rezsi 40, kaja 70, bérlet 10, háztartás 20, egyéb 20 és maradt 90 ezer úgy, hogy mindenen spórolt és nem szórakozott.
Nettó 700 meg kb. az abszolút minimum ahhoz, hogy 2 felnőtt + egy gyerek megéljen.
#12: Igen, ez jó képlet. Lefordítva két emberre kb. 1,8 millió

Kérdező!
Ez sok mindentől függ.
Albérletben laksz, vagy egy olyan házban amin még ott van a több milliós hitel. Van-e kocsid, milyen igényeid vannak, és még hosszan lehetne írni.
Valakinek a 200ezer nettó is sok, és van akinek a havi 2 millió is kevés.
Én jelenleg keresek havonta, 400 ezer nettót. Lehetne több is, de én így is kijövök belőle.
Én egy kertes házban lakom vidéken. Nyáron megtermelek amit csak tudok a kertben, zöldség és gyümölcs. Van 5 db tyúkom, meg egy kakas.
Cserépkályhával fűtök.
Nekem ez így elég.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!