1 interjú után másnapra felvettek. Nem nagy titulus, de elég jól fizetnek. Nem fura ez?

Ha kell egy mérnök és szimpatikus voltál akkor miért ne?
Sokkal idegesítőbb mikor 5 körös interjút akarnak és utánna még x időt várnak hogy közöljék

Ezt minek kell megkerdezni?
Ez a fura nekem.
Nagyon unatkozol, se kutyád se macskad?

Kérdező, mennyit fizetnek amire azt mondod elég jó? Hány éve dolgozol gépészmérnökként?
Amúgy nekem épp az ellenkezőjéről van tudomásom, rengeteg gépészmérnököt képeznek, a cégek kedvükre válogathatnak, ennek megfelelően a bérezések sem kiemelkedőek, inkább átlagosak. Ma már távolról sincs általánosságban sem az a mérnökhiánya mint 10-15 éve.

Jól teljesíthettél. Ennyi.
Nekem is volt hasonló eset

Hát nem tudom, én most vagyok a 4. munkahelyemen és szinte az interjú után mondták hogy oké másnap hívunk, hogy mikor kezdj.
Viszont én csak középfokú állásokra jelentkeztem

Erdekes jelenseg nalam is. En novemberben mondtam fel az elozo helyemen. Interjuztam vagy 30 helyen 1 honap alatt, es oda vettek fel ami a legnagyobb pozi es ahol a legtobb fizetest kertem rogton 1 kör utan(bankszektor)
a tobbi azota is harmadik koron van... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!