Kétszer annyi fizetésért felmennél heti 2 x Budapestre dolgozni(3nap Home Office )? Vonattal 2 óra.
10-esnek és 13-asnak:
Nem csak időben sok az 50km hanem pénzben is. Nevetséges az a max 15Ft amit adhatnak üzemanyagtámogatásra, ráadásul az úthálózat is egy kalap kaka. Én utaztam régen napi 3 órát munkába, és köszönöm elég volt. Nagyon sokba került az utazgatás, az út a kocsit is szétb.szta, és nagyon sz@r volt minden reggel 3:15-kor kelni. Hidd el, nagyon fárasztó és veszélyes is. Nem egyszer volt olyan, hogy egy egy pillanatra bealudtam. Ezen tapasztalatokból kifolyólag én csak olyan helyre megyek dolgozni amit esetleg tömegközlekedéssel is el lehet érni, vagy max 20 km-re van. Ennél többet napi utazással nem vállalok be.
Kérdező, amúgy attól függ mennyi lenne az annyi, amit fizetnének. Ha nagyon jó a pénz akkor valószínűleg bevállalnám.
Támogatják a bejárást, nagyon kis százalék marad önreszben :)
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.
Elfogadnám. 100% emelés az mégis csak 100% emelés. Megéri azt pár órát, amit utazással töltenék.
Mennyit keresel most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!