Magyar posta futár/kézbesítő és Decathlon csapatvezető állás részletek vélemények?
Pl. állásinterjún mire lehet számítani? Az utóbbinál ez is megalázó, mint a sima áruházi munkatárs?
Jellemző munka idő, vagy van túlóra?
Sajnos diplomával vidéken már semmi értelmes nincs. :(
Én is kevésbé tartanék mint a postától. Bár gyanúsan magasak a fizetések mindkét helyen és gyanúsan nem kérnek semmi végzettséget.
Mondjuk nyilván jobb lenne ahol biztosított a két szabadnap és nincs túlóra. Na meg a vásárlási kedvezményüknél még a szép kártyával is többre mennék, mert nem ott szoktam a cuccaimat vásárolni. :D Bár ez részletkérdés.
Miért lenne megalazo, vagy mi lenne az, én nem értem a mondatodnak azt a részét.
A Decathlon nekem is jobban tetszik. Menj el mind a kettőre és nézd meg mit ajánlanak.
Fontos eldontened, hogy a helyhez kötött munka vagy az állandó joves meneshez van e nagyobb kedved?
Ez a csoportos interjú majd a helyi főnöknél smúzolás rémlik sok itteni kérdésből.
Igazából így is úgy is kb 40 perc bejárás lenne nem túl nagy megyeszékhelyre. Most a semminél kb. bármelyik jobb lenne még ha nem is egy életre szólóan.
Nem érted amit írok. A Decathlon helyhez kötött munkavegzes, mert a boltban vagy egész nap.
A postafutar meg egész nap úton van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!