Ez lehet hogy átverés? Ha nem, akkor hogy működne ez a munka?
Október végén keresett meg egy recruiter online Németországból, hogy menjek projektmenedzsernek egy tech céghez, hiába van 0 tapasztalatom és soha sehol nem dolgoztam előtte de nagyon megtetszett neki a profilom. Pár napra rá már interjúzhattam is a céggel ami egy 15 perces Zoom beszélgetés volt kamera nélkül. Majd pár napra rá küldtek egy logikai tesztet. 2 hétig várattak a javítással, majd tegnap jött az email, hogy akkor szabadúszóként kezdenék 190 órás munkahónappal 20 euró/órában majd 6 hónap után emelnék a bérem és ki kell költözzek Németországba.
Számomra valami nincs a helyén. 3700 eurós havi fizetés szabadúszóként? 190 órás hét? Sosem láttuk egymást, még interjún sem, kb semmit nem tudnak rólam mert önéletrajzomat sem látták ha jól emlékszem. Valami itt nekem bűzlik. Ha pedig esetleg még is igaz, ez mégis hogy működne?

Nem hangzik túl jól de járj utána a cégnek.
Nekem eddig mindig volt webkamerás kör az interjúban.
Németül vagy angolul volt az interjú?
Negyedik körnél egyszer éreztem, hogy nem stimmel és kértem őket váltsunk át németre ha már német cég és hárítottak, hogy most nem.
Néhány napra rá utána néztem cégnek és felhívtam a hivatalos elérhetőségüket.
Nem is kerestek ilyen pozícióra embert, mint kiderült más országbeliek próbálták felhasználni a cég nevét.
Nézz utánuk linkedinen, facebookon, glassdooron és kérdezz rá ismerősöknél vagy írd be ide hátha valakinek volt már velük tapaszrtalata.

8: de így mi értelme a kérdésednek...????
Mi a titkos egy cégnévben, nem értem.....
Vagy bevállalod, hogy kiutazol és egy mocskos nagy átverés lesz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!