Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Upworkon szeretnek penzt...

Upworkon szeretnek penzt keresni. Mar kb. 1 honapja fent vagyok, feladtam 6 egesz jo jelentkezest ilyen fordító munkara, de senki meg sem nezi. Tehat se nem utasítják el, se nem fogadjak el. Mit tehetek, hogy tudjak kapni egy állást legalabb?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 20:07
 1/3 anonim válasza:
Mivel egy egész világos oldalról beszélünk ami angolul van így nagyon nehéz elhelyezkedni ott. Mivel nagyon sokan szeretnének ott munkát. Én kép szerkesztéssel foglalkozok és a legtöbb embertől aki nagyon sikeres ott sokkal jobb képeket csinálok, de mivel nem volt semmi kommentem és még vagy fé milio másik ember van ottaki képet szerkeszt így nem kaptam ott munkát. Nem mondom, hogy nem lehetséges, de nehéz. Próbálj neten keresni módszereket arra hogyan tűnhetsz ki a többiekhez képest és lehet ez segít. Én feladatam.
2022. nov. 12. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Ha ilyen "igényes" a jelentkezésed is, mint ez a kérdés, akkor nem csodálom. Fordítóként nagyon jól kell tudni írni mindkét nyelven. Van végzettséged, referenciáid? Mivel győzöd meg őket, hogy te igényes, precíz fordítást végzel?
2022. nov. 13. 00:59
 3/3 A kérdező kommentje:

második

mondd mar el őszintén, hogy minek kene itt igényesen megfogalmaznom/megszerkesztenem a kerdesemet?? Nyilván te nagyon intelligens lehetsz ha ilyeneken akadsz fenn.

2022. nov. 13. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!