Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Penny-ben eladóként jó dolgozni?

Penny-ben eladóként jó dolgozni?

Figyelt kérdés

Összehasonlítva a többi üzletláncnál (Tesco, CBA, SPAR, Lidl, Aldi)

Szempontok:

Eladó-pénztáros (meg gondolom pakolás is jár hozzá) fizikai és pszichés megterhelés (beleértve a felesleges bá*zogatásokat is).

Bérek, pótlékok elszámolása korrekt?

Munkabér abszolút mennyisége kezdőként hol jobb?

Munkaruhát hol hány váltást adnak? A pólók mennyire műszálasak?

Egy fiatal, alacsonyabb, vékony testalkatú érettségizett lánynak melyik lehet ideális a fenti szempontok alapján?

2022. nov. 12. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem jó, csak muszáj.
2022. nov. 13. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem muszály. Választás kérdése.
2022. nov. 13. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

tapasztalatból írom neked, hogy a legalja, a legrosszabb a bolthálózatok közül. csak akkor vállald el ha az múlik rajta, hogy nem lesz mit enned, hol laknod.

akkor inkább már a coop/cba. ott is éhbér a fizetés, de nem készítenek ki 2 hónap alatt a vezetők és nincs akkora pörgés

2022. nov. 13. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Ismerek egy értelmes valakit, aki a Pennyről Lidlre váltott. Biztos nem volt véletlen. A Lidlben intelligensebb emberek dolgoznak szerintem, én biztos inkább oda mennék. (Bár már az is züllik vásárlói szempontból, az is tény...)
2022. nov. 19. 17:34
 5/5 anonim válasza:
Én Pennyben dolgoztam 25 év alatti vagyok, és nagyon nem kedveltek betanítani sem akartak mindig békát kellett húzzak úgy, hogy éppen kifért a lengő ajtó szerencsére más helyeken nem láttam, hogy így lenne eddig csak a Pennyben. Spárban dolgozik az egyik ismerősöm nagyon nem kedvelik őt sem 25 év alatti nagyon okos fiú egyébként, ha tehetné már rég otthagyta volna. Tescoról azt hallottam, hogy egész jó chilles és hasonló de láttam már olyat, hogy Tescoban dolgozott valaki és át ment egy kisebb CBA üzletbe (ott családiasabb volt a légkör, mert sokkal kisebb az a bolt mint a Tesco).
2023. szept. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!