H&M-ben milyen eladóként dolgozni?
En 1 hete dolgozom a h&m-be es elso nap mar vegig kellett kasszaznom ugy, hogy csak egyszer magyaraztak el mindent es nem is erthetoen meg a kasszanal meg se mutattak, igy sajna mindig kell segitseget kernem ha elakadok. (Sose kasszaztam)
Keveset fizet amugy nagyon xd
Ha mar van ismereted a kasszaval akkor semmi extra igazabol
Alegjobbkpopperes
Mennyit fizet most
Én nemrég dolgoztam a H&M-be.
Büszke vagyok magamra hogy kibírtam majdnem 1-hónapot.
Arra jó volt hogy kerestem egy kis pénzt, meg közel volt.
Amúgy ott dolgozni kataszrófa az elején elviselhető volt a társaság semmi extrát nem kellett csinálni, és amikor már eltelt 1-2 hét látszott hogy a bagázs kb ahelyett hogy mindent érdemben elmagyarázna és akár 100-is de rendesen be tanítanának, fontoasabb a pletyka.
Ki kivel kavar, jaj ezt utálom ez béna stb.
Olyan flegma arcok dolgoztak azon a részen ahol én voltam hogy kb aznap már a 3-ik vevő mondta hogy úristen milyen bunkó a kollágám.
Besokkalltam ugyanis így nem lehet dolgozni, jól át látszható volt hogy felesleges ezt megbeszélni, mert a menedzser se az eszéről volt híres és nála is ezt a lekezelő ki ha én nem stílus volt jelen mint a régi játékosoknál, persze 1-2 ember nagyon kedves volt de azok el is voltak nyomva meg lenézve rendesen.
Javarészt tipikus műkörmös pillás, agyonparfümözött. végtelen egzisztenciával és kultúrális jellemel megáldott hölgyek dolgoznak, akik fiuk meg általában az a tipikus egyszálbél gyerek aki flegma és éppen gondolkodik melyik nem felé húz is enyhe nő gyölölettel.
A fizetés elég rossz, max arra elég ami nagyon basic de higy ebből kijösz hó végéig azt ne reméld.
Ha nem nagyon muszály ne gyere ide dolgozni.
Gagyi ruha minőség kb műanyag poliészter minden, a vásárlók zöme full hülye meglátszik kb ki a közönség akinek árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!