Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen pékségben dolgozni...

Milyen pékségben dolgozni (eladóként)?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt betanulható a munka? Mi a legrosszabb benne? Mire kell leginkább figyelni? Nehéz a vevőkkel? Mennyire kell hozzá jó kommunikáció (én ettől félek a leginkább)? Ennivaló, péksüti általában jár napközben?
2021. júl. 25. 10:25
 1/1 Robbbi válasza:

Szia!


Betanulni folyamatosan lehet a pult mögött dolgozva, minél többet dolgozol annál nagyobb rutint szerzel benne.

A legrosszabb dolog a meleget elviselni ha például közel van a sütő, amibe a gyorsfagyasztott dolgokat süitek.

Ha kasszázol is arra kell legjobban figyelni meg arra, hogy azt add a vevőnek amit kért :)

Minden hol vannak hülye vevők, de ők általában csak a 10 %-át képviselik az összesnek.

A kommunikációtól ne félj, mert szerintem az a legkönnyebb, ha kedves vagy akkor a vevők is és a főnököd is szeretni fognak.

Vagy jár ennivaló napközben, v. olcsobban vásárolhatsz, v. nap végén hazavihetitek a megmaradt és még jó kajákat stb...

Még arra figyelj, hogy a főnököd ne nyúlja le a Ti borravalótokat, mert itt a LIPÓTI pékségnél az alföldön nagyon sóher/smucig volt a (nagy)főnökünk. Meg valamikor 14 ill. 16 órát dolgoztunk, de ezt azért ritkán kellett csinálni, a túlórát azért kifizette.

2021. aug. 2. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!