Milyen pékségben dolgozni (eladóként)?
Szia!
Betanulni folyamatosan lehet a pult mögött dolgozva, minél többet dolgozol annál nagyobb rutint szerzel benne.
A legrosszabb dolog a meleget elviselni ha például közel van a sütő, amibe a gyorsfagyasztott dolgokat süitek.
Ha kasszázol is arra kell legjobban figyelni meg arra, hogy azt add a vevőnek amit kért :)
Minden hol vannak hülye vevők, de ők általában csak a 10 %-át képviselik az összesnek.
A kommunikációtól ne félj, mert szerintem az a legkönnyebb, ha kedves vagy akkor a vevők is és a főnököd is szeretni fognak.
Vagy jár ennivaló napközben, v. olcsobban vásárolhatsz, v. nap végén hazavihetitek a megmaradt és még jó kajákat stb...
Még arra figyelj, hogy a főnököd ne nyúlja le a Ti borravalótokat, mert itt a LIPÓTI pékségnél az alföldön nagyon sóher/smucig volt a (nagy)főnökünk. Meg valamikor 14 ill. 16 órát dolgoztunk, de ezt azért ritkán kellett csinálni, a túlórát azért kifizette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!