Hagyjam abba a munkát a szüleim vállalkozásában?
Egyik héten 8, a másik héten 6 órát dolgozom.
100e Ftot kapok.
Lassan már semmire nem elég ez a pénz, annyiban jó a munka, hogy szeretem és kvázi rugalmas.
Nehezen tudok rugalmas munkát vállalni mert csak 10 osztályom van meg, idén kezdtem újra az iskolát, hogy meglegyen az érettségim.

"Gyerekem is van már. Ugye miatta jó, hogy rugalmas mert ha beteg itthon tudok könnyen maradni."
. Milyen munka, amit otthonról gyerek mellett tudsz csinálni?

1-es vagyok, visszavonom, amit írtam. Azt hittem heti 8, illetve 6 órát dolgozol.
Egyértelműen keress másik munkát.

Te figyelj már... Én 200.000-et kapok.
Csináljuk azt, hogy te dolgozol helyettem 5x8 órában, ezért én adok neked 130.000 forintot, a maradékot meg zsebre teszem semmi munkára.
Nekem megérné, és neked is.
Oké. Hogy ...-ba tudsz családot fenttartani havi 100.000-böl?

De komolyan.
_Bárhol_ lényegesen többet kapsz, és nem a saját családod zsigerel ki mosolyogva.
A kérdésedre tehát a válasz: Igen hagyd ott.
Jah igen, az a bolt, vállalkozás, ami szombaton is működik, és nem tudja kitermelni a alkalmazott(ak) rendes fizetését, az vagy ne tartson alkalmazottat (családtag csicskást sem) vagy zárjon be, mert nem működik.

38. Bizony, a legtöbb munkáltató szarik rá, hogy a dolgozó gyereke beteg!
Oldja meg máshogy, de menjen be dolgozni... ez az alap Magyarországon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!