Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hagyjam abba a munkát a...

Hagyjam abba a munkát a szüleim vállalkozásában?

Figyelt kérdés

Egyik héten 8, a másik héten 6 órát dolgozom.

100e Ftot kapok.

Lassan már semmire nem elég ez a pénz, annyiban jó a munka, hogy szeretem és kvázi rugalmas.

Nehezen tudok rugalmas munkát vállalni mert csak 10 osztályom van meg, idén kezdtem újra az iskolát, hogy meglegyen az érettségim.

2022. nov. 9. 19:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
19%

"Gyerekem is van már. Ugye miatta jó, hogy rugalmas mert ha beteg itthon tudok könnyen maradni."

. Milyen munka, amit otthonról gyerek mellett tudsz csinálni?

2022. nov. 9. 20:38
 32/48 anonim ***** válasza:
78%

1-es vagyok, visszavonom, amit írtam. Azt hittem heti 8, illetve 6 órát dolgozol.

Egyértelműen keress másik munkát.

2022. nov. 9. 20:38
 33/48 anonim ***** válasza:
92%
31. Nem azt írta, hogy otthon dolgozik, hanem azt hogy könnyen otthon tud maradni. Magyarul a szülei nyilván könnyebben elengedik haza a munkából, ha otthon gond van...
2022. nov. 9. 20:40
 34/48 A kérdező kommentje:
Igen így van. Elkezdtem ügyfélszolgálatos home office munkákat nézni, egy két helyre elküldtem az önéletrajzom. Sajnos a legtöbb helyre érettségit kérnek, de hátha sikerrel járok.
2022. nov. 9. 20:43
 35/48 anonim ***** válasza:
78%

Te figyelj már... Én 200.000-et kapok.

Csináljuk azt, hogy te dolgozol helyettem 5x8 órában, ezért én adok neked 130.000 forintot, a maradékot meg zsebre teszem semmi munkára.

Nekem megérné, és neked is.

Oké. Hogy ...-ba tudsz családot fenttartani havi 100.000-böl?

2022. nov. 9. 20:44
 36/48 A kérdező kommentje:
Sehogy. A párom átlagosan keres, de nagyon hiányzik plusz pénz. Sajnos jelenleg másodállás vállalása sem könnyű, mert nincs nagyon lehetőség ami hétvégi munka lenne.
2022. nov. 9. 20:49
 37/48 anonim ***** válasza:
85%

De komolyan.

_Bárhol_ lényegesen többet kapsz, és nem a saját családod zsigerel ki mosolyogva.

A kérdésedre tehát a válasz: Igen hagyd ott.

Jah igen, az a bolt, vállalkozás, ami szombaton is működik, és nem tudja kitermelni a alkalmazott(ak) rendes fizetését, az vagy ne tartson alkalmazottat (családtag csicskást sem) vagy zárjon be, mert nem működik.

2022. nov. 9. 20:55
 38/48 anonim ***** válasza:
30%
Ja, hogy akkor essünk hanyatt attól is, hogy ha a beteg a gyerek, a munkáltató megengedi, hogy a szülő otthon maradjon vele...
2022. nov. 9. 21:03
 39/48 anonim ***** válasza:
87%

38. Bizony, a legtöbb munkáltató szarik rá, hogy a dolgozó gyereke beteg!

Oldja meg máshogy, de menjen be dolgozni... ez az alap Magyarországon!

2022. nov. 9. 21:07
 40/48 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ettől félek. Hogy a második alkalommal kirúgnak bárhonnan.
2022. nov. 9. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!