Építőmérnök 4 éves munkatapasztalattal szerkesztőként milyen fizetésre számíthat?
H-P napi 8 óra
Jogosultság nélkül
Attól függ, de 2D-s autocad-ezésért nem lehet lenyűgöző, se válságálló, de még havi viszonylatban sem normálist kapni.
3D-s konstruktőrként, gyártmánytervezőként már normálisabb elérhető, de az általános az, hogy minimálbéren bejelentenek és a maradékot kapod kp-ban, 100, 150, 180 mondjuk + a minimál, tehát 300-400 között 4 éves tapasztalattal ez a totál maximum ahogy láttam, de oda kell menni és elkérni, mert soha nem lesz több és ember meg nincs, ahogy utánptólás is akadozik, nem kicsit.
Viszont, ami sokkal szomorúbb, hogy utána sem lesz megbízhatóan több, még az inflációval megnövelt értékkel sem évről-évre, pedig ember meg kell, marhára kell és közben meg nincs, továbbá tanulni sem tanulnak éppen olyan, úgyhogy nem is lesz.
Amit #2-es írt, azt aláírom én is. Kiemelt projekten viszont nagyon jól meg tudod szedni magad, ahol pl van helyszíni iroda is és mindenféle menedzsereknek szerkesztesz, vagy 3D-s/BIM-es vagy, viszont az órabérre visszaosztásnál érhet szomorúság. (Ha nincs túlórapénz.)
most 450 nettó, 3d-ben modellezés, acél, több év tapasztalattal
el kell kérni és nem egymás alá ígérni. ha nem adják meg tovább kell menni, különben soha nem nő meg. ez nekem 25%os inflációbomba előtti érték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!