Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan gépészmérnök,...

Van itt olyan gépészmérnök, aki rész vagy teljes home officeban dolgozik?

Figyelt kérdés

Vannak home office-os munkák gépészmérnökként?

Főleg tervezőmérnök területen?

Inventor, solidedge, catia, autocad, creo. Ezeket a tervező programokat kell tudni nagyon?

2022. nov. 7. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Hát ehhez inkább villamos vagy Its mérnöki palya kell
2022. nov. 7. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van. Budapesti Bosch, teljes Home Office.
2022. nov. 7. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Még a Solidworks tervezőt is beleírnám a felsorolásba.
2022. nov. 7. 22:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy tervezőnek végeselem programokat is kell ismernie, pl Femap, Ansys
2022. nov. 8. 06:37
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
Szintén van. Sőt távmunka és kötetlen munkaidő. Bár csak 3 további évig akarok itt maradni, hogy ne ragadjak bele.
2022. nov. 8. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Budapesti multik többségénél van home office. Már a gépészeknél is elvárás, hogy valamennyi legyen.
2022. nov. 8. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Tesóm régóta hibridben dolgozik. Creoval.
2022. nov. 11. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg én is full HO-ban dolgozok. Az egy dolog, hogy tudod kezelni a programot, de kell hozzá az elméleti tudás is. Önmagában a program ismerete annyit jelent, hogy ha nincs nagy elvárás egy álláshirdetésnél akkor nem dobják azonnal a kukába az önéletrajzodat. Hiába dolgoztam már technológusként egy acélszerkezet gyártó cégnél, és hiába dolgozok egy kisebb állványokat és szerkezetek tervező cégnél, gépet nem tudnék tervezni. Talán a tervezői szemléletmód ami fejlődik és fel lehetne használni a géptervezésben, de az nagyon más tészta. Persze vannak olyan cégek akik vállalják a betanítást, de ha nincs alapból géptervezős szakirányod, akkor nehéz dolgod lesz. Engem a készüléktervezés érdekel nagyon, de sajna nem tudok benne elhelyezkedni, mert csak 1 év tapasztalatom van, és hiába írtam nagyon vad szakdogát ebben a témában, semmit nem jelent. Az, hogy melyik tervező programot kell jól megtanulni, nem lehet ennyire egzakt módon meghatározni. Az biztos, hogy a legelterjedtebbek az az Inventor, Solid Edge és Creo. Néhány autóipari cég használ még Catiat és NX-et. Előbbi elég bonyolult és nehéz, utóbbi viszont nagyon jól használható. Én ezt szeretem a legjobban, és nagyon hasonlít a többire. A Creo és Catia viszont eléggé különbözik a többitől. Ezeket én nem is nagyon szeretem, és ha van rá mód akkor nem megyek olyan helyre ahol ezeket használják.
2022. nov. 11. 10:28
 9/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Tényleg távmunkában vagyok és kötetlen munkaidőben. Lényeg a projekt határidős befejezése és mivel 90% számítógép előtti munkavégzés, ezért a távmunkát is megkaptam, ami abból áll, hogy lehet 2 hetente egy délutánt be kell menni a céghez.
2022. nov. 13. 15:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltam full ho ban. Tervezés, autocaddel.
2022. dec. 1. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!