Hol lehet ennyit keresni?
Mindenki mondja itt a gykn is. Hogy nettó 700 ezer Ft is már gyenge fizu. Akkor kérdezem én hogy nettó 1,5-3 millió forintokat hol a búbánatba lehet megkeresni átlag embereknek havonta milyen területen?
Mert hogy én nem látom sehol sem bármilyen szakterületen is hogy bármelyik cég Budapesten ennyit megadna.
Persze a nagyobb cégvezetőknek vagy igazgatóknak meglehet ennyi. De én nem ezeket mondom.
Hanem hogyan lehet bekerülni mondjuk marketing diplomával egy céghez ahol megadják a nettó 1,5 millió forintot havonta?
Vagy szakmunkaval pl hegesztő, vagy villanyszerelő vagy akármi ahol megadnak ennyi fizut.
Vagy aki azt mondja gyenge a 700 ezer Ft havonta akkor az mit dolgozik?
Amúgy valóban nem túl sok, de sokan ennyit sem keresnek meg.

Mas liga az IT, ezt marketing bohockent hogy is erthetned, de jot nevettem amikor elolvastam kisse egyugyu kerdesedet 😆
Mig egy Programozo gyakorlatilag az emberiseg fennmaradasanak kulcsa, beirja magat a tortenelemkonyvekbe, addig egy IT-n kivul mokolo akarki, marketinges, komuves, orvos stb inkabb eltartottnak, koloncnak minosul, nyilvan ennek megfeleloen toredeket fogja hazavinni. Egyelore amig ilyen merteku tulszaporulat van a foldon addig a koloncot is el kell tartanunk, sajnos mashogy nem mukodik a dolog.

Az, hogy én mérnöknek és közgazdásznak tanultam, és szakpolitikai doktorit írtam a szűken vett témámon belüli innovációkról, és utána több EUs szervezet külsős tanácsadójaként a szakma élvonalában landoltam, aki gyakorlatilag pofátlanul el tud kérni a saját munkájáért 300k forintot naponta, nem segít neked, mert neked kell megtalálni a saját szakterületed, érdeklődési köröd, és utad. Csak annyit mondok, hogy tanulj, nyiss, utazz, vállalkozz. Ha pedig ez nincs benned, de sok pénzt akarsz keresni, akkor marad az IT. Vagy a szexipar. :D

12-es: Valszeg te jómódú családból származol hogy amig tanultál és a jövődet épitettél addig téged anyagilag is támogattak. Én 21 éves korom óta dolgozom és egyetem mellett kezdtem és nagyon nehéz volt a tanulásra is összpontositanom.
És nekem a matek sosem ment. Tehát a mérnőki munkák kilőve. Én nem akarok mrá ennyi idősen egyetemre menni most vagyok 29 lassan 30 éves.
Viszont igen nekem elég lenne a 700 ezres fizu amit most megkeresek, és akik azt mondják gyenge a fizu a 700 ezer.
Amúgy meg sima takaritói vállalkozásból is megelehetne keresni a havi 3 millió forintot csakis a megrendelések száma, az ügyfelek és a kapcsolatok számitanak.
Maga a tanulás úgy gondolom egyén függő. Ha én tanulnék fogorvosnak de nem lehet soha magán rendelőm akkor állami szférában nem fogok túl sokat keresni.

Alsó középosztály. 21 évesen én londonban takarítottam a wc-ket nyáron, hogy legyen pénzem a következő tanévre.:) De igen, volt hol laknom 25 éves koromig, ami nyilván sokat segít.

Szóval szerinted nincsen a világon olyan ember, aki jól keres? :D
Nyugati szinten árazok, ez itthon nagyon sok pénznek számít, nyugaton normálisnak. Ez van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!