Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lehet ennyit keresni?

Hol lehet ennyit keresni?

Figyelt kérdés

Mindenki mondja itt a gykn is. Hogy nettó 700 ezer Ft is már gyenge fizu. Akkor kérdezem én hogy nettó 1,5-3 millió forintokat hol a búbánatba lehet megkeresni átlag embereknek havonta milyen területen?

Mert hogy én nem látom sehol sem bármilyen szakterületen is hogy bármelyik cég Budapesten ennyit megadna.

Persze a nagyobb cégvezetőknek vagy igazgatóknak meglehet ennyi. De én nem ezeket mondom.

Hanem hogyan lehet bekerülni mondjuk marketing diplomával egy céghez ahol megadják a nettó 1,5 millió forintot havonta?

Vagy szakmunkaval pl hegesztő, vagy villanyszerelő vagy akármi ahol megadnak ennyi fizut.

Vagy aki azt mondja gyenge a 700 ezer Ft havonta akkor az mit dolgozik?

Amúgy valóban nem túl sok, de sokan ennyit sem keresnek meg.

2022. nov. 7. 09:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
17%

Mas liga az IT, ezt marketing bohockent hogy is erthetned, de jot nevettem amikor elolvastam kisse egyugyu kerdesedet 😆

Mig egy Programozo gyakorlatilag az emberiseg fennmaradasanak kulcsa, beirja magat a tortenelemkonyvekbe, addig egy IT-n kivul mokolo akarki, marketinges, komuves, orvos stb inkabb eltartottnak, koloncnak minosul, nyilvan ennek megfeleloen toredeket fogja hazavinni. Egyelore amig ilyen merteku tulszaporulat van a foldon addig a koloncot is el kell tartanunk, sajnos mashogy nem mukodik a dolog.

2022. nov. 7. 11:48
 12/30 anonim ***** válasza:
21%

Az, hogy én mérnöknek és közgazdásznak tanultam, és szakpolitikai doktorit írtam a szűken vett témámon belüli innovációkról, és utána több EUs szervezet külsős tanácsadójaként a szakma élvonalában landoltam, aki gyakorlatilag pofátlanul el tud kérni a saját munkájáért 300k forintot naponta, nem segít neked, mert neked kell megtalálni a saját szakterületed, érdeklődési köröd, és utad. Csak annyit mondok, hogy tanulj, nyiss, utazz, vállalkozz. Ha pedig ez nincs benned, de sok pénzt akarsz keresni, akkor marad az IT. Vagy a szexipar. :D

2022. nov. 7. 11:56
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Egy kamionos röhögve milla fölött keres ( [link] )
2022. nov. 7. 11:57
 14/30 A kérdező kommentje:

12-es: Valszeg te jómódú családból származol hogy amig tanultál és a jövődet épitettél addig téged anyagilag is támogattak. Én 21 éves korom óta dolgozom és egyetem mellett kezdtem és nagyon nehéz volt a tanulásra is összpontositanom.

És nekem a matek sosem ment. Tehát a mérnőki munkák kilőve. Én nem akarok mrá ennyi idősen egyetemre menni most vagyok 29 lassan 30 éves.

Viszont igen nekem elég lenne a 700 ezres fizu amit most megkeresek, és akik azt mondják gyenge a fizu a 700 ezer.

Amúgy meg sima takaritói vállalkozásból is megelehetne keresni a havi 3 millió forintot csakis a megrendelések száma, az ügyfelek és a kapcsolatok számitanak.

Maga a tanulás úgy gondolom egyén függő. Ha én tanulnék fogorvosnak de nem lehet soha magán rendelőm akkor állami szférában nem fogok túl sokat keresni.

2022. nov. 7. 12:24
 15/30 anonim ***** válasza:
22%

Alsó középosztály. 21 évesen én londonban takarítottam a wc-ket nyáron, hogy legyen pénzem a következő tanévre.:) De igen, volt hol laknom 25 éves koromig, ami nyilván sokat segít.

2022. nov. 7. 12:27
 16/30 anonim ***** válasza:
49%
Annyira inflálódik a forint, hogy még a fizetésemelések hatására is reálbércsökkenés van a lakosság nagy részénél.: [link]
2022. nov. 7. 12:32
 17/30 anonim ***** válasza:
28%
Jajj el ne higgyétek már 12-esnek, hogy annyit keres, diplomával nem lehet annyit keresni
2022. nov. 7. 12:35
 18/30 anonim ***** válasza:
20%

Szóval szerinted nincsen a világon olyan ember, aki jól keres? :D

Nyugati szinten árazok, ez itthon nagyon sok pénznek számít, nyugaton normálisnak. Ez van.

2022. nov. 7. 12:38
 19/30 anonim ***** válasza:
20%
Nem ezt írtam drága barátom, hanem, hogy a te diplomáid szart se érnek, és sose fogsz velük jól keresni, csak álmodozol, de nincs ezzel semmi gond.
2022. nov. 7. 12:54
 20/30 A kérdező kommentje:
18-as: Mi a céged neve? Megnézném az árbevételét.
2022. nov. 7. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!