Mindenki mondja itt a gykn is. Hogy nettó 700 ezer Ft is már gyenge fizu. Akkor kérdezem én hogy nettó 1,5-3 millió forintokat hol a búbánatba lehet megkeresni átlag embereknek havonta milyen területen?
Mert hogy én nem látom sehol sem bármilyen szakterületen is hogy bármelyik cég Budapesten ennyit megadna.
Persze a nagyobb cégvezetőknek vagy igazgatóknak meglehet ennyi. De én nem ezeket mondom.
Hanem hogyan lehet bekerülni mondjuk marketing diplomával egy céghez ahol megadják a nettó 1,5 millió forintot havonta?
Vagy szakmunkaval pl hegesztő, vagy villanyszerelő vagy akármi ahol megadnak ennyi fizut.
Vagy aki azt mondja gyenge a 700 ezer Ft havonta akkor az mit dolgozik?
Amúgy valóban nem túl sok, de sokan ennyit sem keresnek meg.
Kik mondjak, hogy netto 700 gyenge es hol? Linkelsz 1-2 ilyen kerdest? Nem talalkoztam meg ilyennel itt, max senior IT-s kerdeseknel.
2022. nov. 7. 10:06
2/30 anonim válasza:
Fodrász, hidegburkoló vállalkozó, szakácsot se találtak 1,2 millió nettóért a nyáron ezért ott is egy átlag étteremben simán reűlis a 1,5 millió feletti kereset.
2022. nov. 7. 10:10
3/30 anonim válasza:
Kamion sofőr ott is jóval 700 fölött keres mindenki nemzetköziben
2022. nov. 7. 10:11
4/30 anonim válasza:
"Hanem hogyan lehet bekerülni mondjuk marketing diplomával egy céghez ahol megadják a nettó 1,5 millió forintot havonta?"
Én nem mondom, hogy 700 nettó kevés, így megbukott az elméleted, hogy "mindenki mondja itt gykn". Még bruttóban is medián felett van Magyarországon!
2022. nov. 7. 10:27
6/30 anonim válasza:
Saját oktatási és tanácsadó cégből kb ilyen intervallumban veszek ki havonta. Tudom, hogy úgyis le lesz pontozva, de attól még ez van. De akadémiai kutatásaim és 10 év nemzetközi tapasztalatom van a szakterületen, és főleg nyugati ill EUs kliensekkel dolgozom.
Tehát tanulni, specializálódni, merni belevágni.
Egyébként a 700 nettó nem kevés, csak bizonyos szemszögből. Szépen meg lehet belőle élni, és a többségnek nem kell több.
2022. nov. 7. 10:40
7/30 A kérdező kommentje:
6-os: Mit tanulni és mire specializalodni? És ha ez megvan akkor hogyan szerezzek kapcsolatokat? És stb. Mert az hogy neked van tanácsadó céget meg oktatási céged édes kevés információ.
2022. nov. 7. 10:51
8/30 anonim válasza:
Mondjuk c+e jogsi, hidegburkolás, kűmőves, hegesztő, villanyszerelő, fodrász ezek mind jóval egy milla fölött visznek haza.
2022. nov. 7. 11:02
9/30 anonim válasza:
#8 Egyik sem visz haza netto 7 szamjegyet. Meg vallalkozokent is csak toredekuk er el ekkora profitot havi bontasban. Alkalmazottkent a vele all kozelebb a valosaghoz.
2022. nov. 7. 11:37
10/30 anonim válasza:
Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cégeknél meg lehet ennyit kerseni, pl. Bankholdingnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!