Mivel kereshet ma ennyit egy huszonéves?
Tegnap voltam iszogatni a haverokkal, és nem hallgatóztam, de attól még hallottam a mellettem lévő asztalnál való beszélgetést. Ordított az illetőről, hogy huszonéves, és az volt a téma, hogy elfogadja-e az új ajánlatot, ahol nettó 1 milliót kapna.
Mivel lehet ma ennyit keresni alkalmazottként, ennyire fiatalon?
Szoftverfejlesztő. De a kinézet lehet csalóka. Több 30+-os kollégám is huszonévesnek néz ki, volt, akiről azt hittük, hogy új gyakornok, erre bumutatkozásnál kiderült, hogy amúgy 34 éves.
Van egy 50+-os, aki fiatal 30-nak.
Ahogy előttem írták, egyrészt nem biztos, hogy huszonéves. Én nemrég kérdeztem meg egyik új kollégát, hogy ránézésre hány évesnek gondol. Azt mondta olyan 28-nak. Közben meg lassan 40 leszek.
De simán lehet huszonévesen is milliós fizetés. Fejlesztőként egy senior fizetés bruttó 1,5 milliónál indul jobb cégeknél, az kedvezmények nélkül nettó 1 millió. Ha jó az ember, akkor a senior szintet 4-5 év alatt is el lehet érni, tehát kijön az egyetemről 21 évesen és 25-26 körül már simán kereshet nettó 1 milliót.
#3 Irígykedsz? Attól, mert te nem értesz semmihez és nem tudod elképzelni az ekkora fizetést, a dolog még létezik.
Ezt az IT-s értékteremtős, IT-n kívülizős majmot miért nem takarítja már ki valaki innen?
Ha egy napig nem dolgoznának az IT-n kívülieid, a budit sem tudnád lehúzni meg áram sem lenne a lakásodban, te patkány.
Remélem, hogy egyszer fogsz még magatehetetlenül feküdni a székletedben egy kórházban, aztán majd megvárod, míg ájtísek fognak kivakarni belőle.
Írja ezt egy IT-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!