Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kellene diploma egy...

Miért kellene diploma egy mezei irodai adminisztratív álláshoz?

Figyelt kérdés
Miért nem elég egy érettségi, meg egy angol nyelvvizsga?
2022. nov. 4. 07:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Egy diplomás már TALÁN tud írni és olvasni is, talán :)))
2022. nov. 4. 07:37
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Mert miért ne válogassanak, ha van rá lehetőségük.
2022. nov. 4. 07:38
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Mert a diploma bizonyiték arról, hogy van kognitív kapacitásod tanulni és talán problémákat megoldani.
2022. nov. 4. 07:42
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Szűrni akarják a jelentkezőket valami alapján. Bizonyos diplomák megléte esetén feltételezik, hogy a jelentkező nagyobb eséllyel rendelkezik a munka ellvégzéséhez szükséges tudással.
2022. nov. 4. 08:09
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert ász adót cég ilyen munkavállalót szeretne alkalmazni
2022. nov. 4. 08:22
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
#3,4 leírta, feltételezik, hogy egy fokkal értelmesebb embert találnak, mint egy amőba
2022. nov. 4. 09:08
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

Egyszerű:

Ha nem írnak bele követelményt, vagy csak érettségit, akkor a leghülyébbek, 8 általánossal is beküldik az önéletrajzot. Ha azt írják bele, hogy diploma kell, akkor sokkal kevesebb idiótát kell kiszűrniük. Nem a diploma a feltétel itt, hanem hogy értelmes embert találjanak.

Nekem is volt anno, hogy olyan állásra jelentkeztem, ahol feltételként volt szabva a diploma, nekem meg csak érettségim volt (akkor még). Jelentkeztem, megcsináltam az interjút és a próbanapot. Felvettek. 4 évet dolgoztam ott.

2022. nov. 4. 09:43
 8/17 anonim ***** válasza:
13%

7-es, ezt te írtad.

Ha azt írják bele, hogy diploma kell, akkor sokkal kevesebb idiótát kell kiszűrniük. Nem a diploma a feltétel itt, hanem hogy értelmes embert találjanak.

------------

A diplomás ember még közel se jelenti azt, hogy valaki értelmes!

Sok diplomást ismerek akinek diplomája van, de a fele olyan hülye és szerencsétlen mindenhez, amit nem az egyetemen tanult.

Ismerek olyan embert, akinek csak egy szakmunkás bizonyítványa van, de észben mindenben jobb mint egy diplomás.

Ha valakinek diplomája van, az még közel se jelenti azt, hogy az illető okos lenne!

2022. nov. 4. 10:40
 9/17 anonim ***** válasza:
55%

#8: Nem érted, ugye? Ha nincs odaírva a diploma, mint feltétel, akkor Ostoba Ottó a 8 általánosával is beadja, mert azt hiszi, fel fogják venni.

Ha odaírják, hogy diploma kell, akkor Ostoba Ottó jó eséllyel csak legyint, hogy "áh, úgyse hívnak be" és be sem adja. Viszont Érettségis Értelmes Ede meg Diplomás Dinka Dénes beadja, aztán lehet, hogy végül Ede lesz, akit választanak, viszont megspórolták Ostoba Ottó pályázatának átnézését.

2022. nov. 4. 10:54
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
Vicces amúgy, hogy facebookon láttam volt általános iskolás osztálytársam lediplomázott Kommunikáció- és médiatudomány szakon és jelenleg is Marketing MSc-re jár, de csak a DM-be vették fel dolgozni :D
2022. nov. 4. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!