Van köztetek olyan, aki értéktelen végzettséggel (ami akár diploma és/vagy OKJ (-k) ) váltogatja a munkahelyeit (adminisztrátor, kasszás, árufeltöltő)?
Én pár dolog miatt (poroszos felfogás, dögunalmas munka, mentális beteg kollégák) már nem érzem jól magam a munkahelyemen, de nem vagyok biztos benne, hogy praktikus lenne váltani az én szintemen.
Mégis rávágják, hogy váltsak...
Ti mit dolgoztok "félresikerült" végzettségekkel?
?
Szerintem érthetően leírtam.
Hónapok óta azon gondolkozom, miért kellene az irodából átülnöm kasszába vagy árut feltöltenem azért, mert a jelenlegi munkahelyemen néhány dolog miatt szenvedek.
Máshol szenvednék másik néhány dolog miatt.
Amúgy tényleg az érdekel, más váltogat-e ezen a szinten.
Nekem van egy érettségim, két félév gépészmérnökim (matekból az életben nem tudtam volna levizsgázni) és egy általános iskolában összeszedett olyan szintű angoltudásom, hogy abból kiindulva a mai napig önképzem magam addig a szintig, hogy amit magyarul tudok a munkámban, azt angolul is tudom. Németből kicsit kevesebb megy, de ott is meg tudom magamat értetni műszaki szaknyelven, csak ragozást ne kérjen rajtam számon senki.
Ezzel a tudással voltam már szerszámköszörűs, liftajtók gyártói szakértője és fröccsöntőszerszám-készítő. Mindezt úgy, hogy az összes tudásból főleg az angol kellett. Csak az volt a lényeg, hogy azt a keveset vagy sokat, amit épp tudok, más nyelven is ki tudjam fejezni.
Hétfő-péntek munka kell most, az is hátrány.
Meg éjjeli vagy késő esti munkára nem váltanék. Ha már van hol dolgoznom, ilyenekre nem váltanék.
Az embereket elmondhatatlanul utálom (plusz egyébként is szeretem az egyedüllétet), tehát emberekkel foglalkozót soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!