Milyenek általában az irodai adminisztrátor munkák?
Nagyon szenvedek már a jelenlegi helyemen. A légkör egész jó, csak néha kell sietni, a túlóra, ha van, fizetett.
Ugyanakkor rettenetesen monoton.
Konkrétan programozni tanulok otthon, de ki tudja, lesz-e belőle valami illetve ha lesz is, hónapok, éévek (?). Angolt is tanulok, az angoltudásom sokat kopott. Valaki kérdezte, egy Wikipedia-cikket gondot okoz-e elolvasnom. Hááát, lassan, aránylag sok szótárazással megértem végülis.... Hallott szöveg értésem sehol.
Van diplomám és OKJ-m, de büfé, mintha nem lenne.
Tudom-tudom, rossz hozzáállás, de maradnék a hé-pé munkarendnél és a nappali munkavégzésnél plusz az ülő munkánál, így egy másik irodai adminisztrátori munkában gondolkozom.
- Általában milyen a fizetés?
- Milyen a légkör? Hajtás? Tegnapi határidők? Üvöltöző főnök? Ingyenes túlórák? Nehezen kapott szabadságok?
- Általában milyen a munkaidő? 9 óra mennyire gyakori? A későbbre tolódott kezdés gyakori?
- Mennyire monoton a munka?
Azért nem mindegy, hogy napi 40-60 adatlapon kell adatokat kitölteni a szoftverben Excel és másik online felület alapján, ide-oda kattintva, a másik online felületről cellánként, egyesével, közben koncentrálni kell, hogy a bevitt adat mit is jelent, mit kell átállítani annak folyományaként, ha a szoftver állítja automatikusan, mit állít, mit kell figyelni...
Szóval néhány beszerzés intézése, néhány telefon, néhány f-keres függvény már nekem szinte ijesztően nagy feladat és ijesztő változatosság. :D :D
Megérné eg admin-admin váltás?
Szerintem a legtöbb adminisztrátori munka egy idő után monotonná válik, mert ugyan azokat fogod csinálni, csak mondjuk más a körítés hozzá.
A többi kérdésnél a válasz pedig attól függ, hogy hova mész.
Bp.
Én kezdek elégedetlen lenni a fizuval, de sok helyen szakmájában dolgozó diplomás se kap többet, szóval...
5+ Gazdasági informatikát csináld meg, könnyebb mint egy normál informatika, és azzal is elég szépen lehet keresni.
400eFt nettó/hó egy kezdőnek.
Ha az utolsó bekezdésben leírtak gondot okoznak,akkor jobbat úgyse kapsz,vagy rövid idő után elkezdesz szenvedni,és a próbaidőn nagy valószínűséggel úgyse felelsz meg.
Szenvedsz a monotonitástól,a változatosság meg ijesztő...
Hogy tanulsz programozni,ha egy f keres függvény is nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!