Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történik ha beiskolázott a...

Mi történik ha beiskolázott a munkahelyem, de teherbe esek vizsga előtt?

Figyelt kérdés

Beiskolázott a munkahelyem, ez egy 1,5 éves tanfolyam. A tanfolyam díját a cég állja, továbbá nekem plusz, hogy szja mentes leszek ameddig tart a képzés. (Kb ez lesz az éves fizuemelésünk)

Mi történik akkor, ha ezidő alatt terhes leszek?

Befejezhetem “otthonról” vagy bukom az egészet és vissza kellene fizetnem a képzés díját?

Szeretném végigcsinálni, de babaprojekten vagyunk, és 1,5 évet nem szeretném csúsztatni ha csak ez lenne az akadálya.

2022. nov. 2. 09:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az a bajom terhesekkel, hogy munkahelyen, bankban, mindenhol előnyt élveznek és mindenki más alattuk helyezkedik el így másodrendű.

Főnököm rendszeresen mondja, hogy a gyerekesekkel kivételezni kell ezért ők hamarabb hazamehetnek és csináljam meg az ő munkájukat is.

Amikor sérelmezem rendszeresen az a válasz, hogy nyugodjak le mert ha gyerekem lesz akkor én is kapok a különleges bánásmódból.

Nem szeretnék gyereket úgyhogy ezzel örökre kiszolgáló személyzetté alacsonyodtam a társadalomban.

2022. nov. 2. 12:10
 12/31 anonim ***** válasza:
5%
A babó a legfontosabb!!!! Ezt a munkahelynek meg kell értenie!!!!
2022. nov. 2. 12:40
 13/31 anonim ***** válasza:
63%
Többek között a mi csapatunk ezért sem alkalmaz nőket ;)
2022. nov. 2. 12:49
 14/31 anonim ***** válasza:
70%

#9: Az a helyzet, hogy nem csak az egyedülállók látják így. Nekem pl van feleségem, de gyerekünk nincs és nem is lesz (egészségügyi okból nem lehet, meg sajnos későn is ismertük meg egymást, más kölykét meg nem neveljük, szóval örökbefogadás nem játszik, pláne így 40 fölött).

A Fidesz szemében csak akkor érsz valamit, ha legyártasz 3 kölyköt. Ha nincs gyereked, akkor csak adót fizetni vagy jó, semmi másra. Ez az, amit sérelmezünk. A gyerekgyárosoknak CSOK, babaváró, SZJA mentesség, anyám tyúkja, nekünk meg még az LTP-t is megszüntették, teremtsünk elő mindent magunknak, segítség nélkül, sőt, még az adónkból mi fizessük a CSOK-ot és a többit.

NEM KÖTELEZŐ gyereket vállalni! Ha valaki nem tudja előteremteni a minimális feltételét se a gyerekvállalásnak, az NE VÁLLALJON gyereket!

2022. nov. 2. 12:53
 15/31 ascelpius ***** válasza:
29%
Én itt leginkább azon lennék kiakadva, hogy a kérdező úgy menne el egy tanfolyamra, hogy tudja nem fejezné be ha úgy állnak a csillagok: lehúzza a céget is (még ha vissza is kell fizetnie, az elpazarolt időt nem adja vissza) meg mástól is elvenné a lehetőséget, hogy valami újat tanuljon és esetleg feljebb tudjon lépni a létrán
2022. nov. 2. 13:15
 16/31 anonim ***** válasza:
64%

Mondd meg a pasidnak hogy a tanfolyam végéig húzzon gumit. Ennyi.

Amúgy örömmel fizetem majd az szja-dat is.

2022. nov. 2. 13:47
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
11es ez a te döntésed bocsika. Ha nem tetszik a felfogása kereshetsz mas helyet. Ő legalább felvallalja, más kérdés hogy ez neked nem tetszik. :)) Vagy kereshetsz olyat ahol ez nem téma. De az hogy állandóan emiatt fröcsogsz nem megoldás, te alkalmazott vagy ő a főnök.
2022. nov. 2. 17:28
 18/31 anonim ***** válasza:
22%
14es te pedig törődj bele szerintem,megertjuk hogy fáj, eléggé megkeseredett lehetsz. Az pedig hogy nem fogadsz örökbe mert nem neveld mas kolyket, hat az ia sokat elmond. Nem baj, csak a megfogalmazás gaz.
2022. nov. 2. 17:31
 19/31 anonim ***** válasza:
91%
11es ebben az a szomorú hogy akinek a munkájat csinalod, az használ ki. Miért nem neki szólsz? Hidd el ez nekem sem tetszene, ilyen helyen alapból nem dolgoznek. :)
2022. nov. 2. 17:38
 20/31 anonim ***** válasza:
94%

Próbáltam kollégával megbeszélni.

Kioktatott, hogy a gyereknevelés az sokkal nehezebb munka tehát én fogom meg a könnyebbik végét.

Arra, hogy nem szeretnék az volt a válasza márpedig szülni kell mert a nélkül értelmet az élet és egy nagy senki aki kihagyja.

2022. nov. 2. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!