Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudom megújitani a személy...

Hol tudom megújitani a személy es vagyonőri végzettségem?

Figyelt kérdés
Letettem 2010 be a vizsgát kiváltottam kamara tagságit es vagyonőrit. Azok időközbe lejártak ,nemdolgoztam 1 napot se vagyonőrként azóta. És közbe megváltoztatták az érvényességet és kell valami külömbözeti megújitó vizsga hogy újra megpróbálhassak ebben munkát találni. Hol tudom ezt megoldani? Valami oldal vagy elérhetőség ami aktuális dolgokat hirdet erről van e?

#vizsga #biztonsági őr #újítás #kamara tagsági #Vagyonőri vizsga #Személy és vagyon őr
2022. jún. 7. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
A vagyonőrit a rendőrségnél kell meghosszabbítani, a vizsgát a kamara intézi, ott érdeklődj, de a különbözeti vizsgát nem minden hely kéri
2022. jún. 7. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Találsz anélkül is, csak a pénz húzzák le, engem a 15 éves karrierem során egyszer sem ellenőrzött a rendőrség ezügyben.

Ha kellett intézkedni (egy kezemen meg tudom számolni hányszor) akkor is csak a vagyonőri igazolvány kellett, de a személyit is ugyanúgy elfogadták.

Normális nyugis helyeken lehet 50-100 ft-al kevesebbet fizetnek, de nincs az idióta vigyázállás a semmire!

Húszéves gyakorlat már ebben az iparágban, hogy a közvetlen munkáltató céget félévente lehúzzák a wc-n.

Az öszes járulékod stb, meg a közpénzből lesz behajtva kb egy év múlva.

2022. jún. 7. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
És igyis külömbözeti vizsga nélkül is megujitja a rendőrség a vagyonőri igazolványt?
2022. jún. 7. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kérték a legutóbbinál 5 éve, bár holnap megyek újítani az igazolványt, mert júniusban lejár és a jelenlegi tanúsítvány még októberig érvényes, szóval majd megírom mire jutottam.
2022. jún. 7. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Elvileg nem kérhetik, hogy újítsam meg a tanusítványt ha októberig érvényes... Azt egyébként is a munkáltatóm kérte annó, de a kollégám leszrta aztán ugyanúgy melózott tovább.

Én miután megcsináltam rá két vagy három hónapra kijött egy újabb "frissitő" 10 vagy 14 órás nyavaja, na azt már én is leszrtam!

Csináljanak bohócot az anyjukból!

2022. jún. 7. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Voltam a rendőrségen, elektronikusan is lehet(ne) intézni ügyfélkapun, HA, működne a rendszer.

Szóval a recepción egy nő kérdezgetett, és kitöltötte magának a kérvénylapot, a bizonyítványt megnézte, a számát leírta, a tanusítványt is akartam mutatni, de közölte, hogy az neki nem kell.

Aláíratta, átvette a közigazgatási díjról szóló 6900-ft s csekk befizetett verziójá, megkérdezte kérek e számlát, mondtam nem.

Aláíratott egy átvételi elismervényt, és közölte, hogy majd két hét múlva hívnak telefonon, vagy érdeklődjek én a kapiánysági számon.

Ennyi volt...

2022. jún. 9. 15:54
 7/7 anonim válasza:

Na akkor.

A 6. tökéletesen leírta, így kell.

A különbözetit a kamara, vagy tanfolyamszervezők intézik, de volt, ahol a megyei rendőrkapitányság.

Az pedig, hogy kell-e/kérik-e...KELL, KÖTELEZŐ! Ne hallgass azokra akik szerint nem! Normális melóhely fel sem vesz/vehet nélküle!!!

2022. jún. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!