Felmondani a “semmire”?
Külföldön élek, az ország nyelvét minimálisan beszélem, viszont tanulom, angolul társalgási szinten beszélek. Jelenleg hotelban dolgozom , ide elég az angol. Jelentkeztem egy állásra ami a szakmámhoz kapcsolódik, angol illetve német nyelvtudást kérnek, én angol nyelvű önéletrajzzal jelentkeztem, illetve angolul is írtak vissza, hogy lesz egy interjúm. A probléma az, hogy nekem 2 hónapos a felmondási időm, november közepén lesz az interjúm, így ha megvárom, csak november végén tudok felmondani( itt ez a szokás, hónap végén lehet csak felmondani) így legkorábban február elején tudok kezdeni, a munka decembertől tölthető be. Ha felmondok a bizonytalanra, akkor tudnék kezdeni januárban, ami még belefér SZERINTEM. Van félretett pénzem ami elég 2 hónapra, illetve párom is tudna támogatni ha nem találnék munkát, bár 4 hónap alatt erre elég kicsi az esély, hotelbe bármikor visszatudok menni.
Ti kockáztatnátok vagy inkább megvárnátok az interjút és utána lépnétek? Nem szeretek a jelenlegi helyemen lenni, nagyon mérgező az egész vezetőség illetve a kollégák is. Illetve félek is, ha nem tudnék kezdeni minél előbb akkor bukom a melót.

Nem csak hónap végén lehet felmondani.
Ha mást nem akkor küldj nekik ajánlott levelet és azt nem tudják letagadni.

Most pont hónap vége van.
Még ma beadnám a felmondásom mert olyan helyen nem dolgozom ahol nem vesznek emberszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!