Csak én vagyok így hogy hónap végén már semmi nincs a 220 ezer Ft fizetésemből? Ez a kereset szerintetek is borzasztóan kevés?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 10:58
11/17 anonim válasza:
#4 ápolónőért kár egyedül, az olyan munka amit sokan nem bírnak gyomorral.. pl ágytálazás.
titkárnő meg a tanulatlan segédmunkásért (tanult ember nem megy segédmunkázni) nem kár. Azok csak el vannak mint a befőtt, a semmire kérnek többet.
Amúgy nem. Nem te vagy így. van az országnak 1 tanulatlan része, ami alapból alulfizetett, van egy kellő része (mint az ápolónő, aki a kormány miatt alul fizetett. De ez kb mindig is így volt míg világ a világ. A semmiért pont semmit kapsz cserébe.
12/17 anonim válasza:
7: Elég gyorsan elárultad, hogy csak troll vagy.
13/17 anonim válasza:
Örülj neki hogy van munkád. sokaknak nincs
15/17 anonim válasza:
Nekem 400-500k a havi kiadasom, de a keresetem tobb, mint fele megmarad.
16/17 anonim válasza:
Én a helyedben pár havi megélhetési tartalékot próbálnek felretenni, addig egy alap németet megtanulnék és irány a nyugati hatarszel sopron vagy móvár, onnét pedig ingaznek auszzriaba. Napi 100 ezer ember csinálja mar, szóval azért elérhető ez a dolog.
17/17 anonim válasza:
#11 szóval szerinted nincs szükség segédmunkásokra és titkárnőkre? Nagyobbat nem is tévedhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!