Hova érdemes váltani?
Magyartanár vagyok, 2 éve tanítok egy gimiben. Most tartok ott, hogy már nem bírom fizetni az albérletem a nettó 207 ezres fizetésemből, viszont nem tudom, mire lenne érdemes váltani innen.
Vidéki megyeszékhelyen élek, sok lehetőség nincs itt, viszont Budapesten még drágább a lakhatás, ott már szobabérlésre sem futná így...
A vicc, hogy a 207 ezres fizetes nem szamit rossznak. Nalunk a cegnel a 10%a keres 2 felett.
Nem szamit rossz fizunak es alig lehet megelni belole..ertitek a 2 egyszerre!! Total elszomorit ez..
Kis váltás lehet, ha találsz valami olyan lehetőséget, amivel a meglevő munkád mellett, a szabadidődben tudsz pénzt keresni. Egyrészt ott a korrepetálás, érettségi felkészítés és hasonlók.
Mársrészt magyar szakosként gondolom a nyelvhez elég jól értesz. Ezen a vonalon érdemes lehet elindulni. Pl. marketing szövegírás, weboldal tartalom készítés, közösségi média menedzselés, ha beszélsz idegen nyelvet, akkor fordítás. Ha ezeket a területeket fel tudod futtatni, akkor egy nagyobb karrier váltás is esélyes lehet.
A pedagógiai végzettséget és tapasztalatokat talán el tudod adni a versenyszférában ügyfélkezelési tapasztalatként. A táboroztatást, osztálykirándulásokat, egyéb iskolai rendezvényeket rendezvényszervezési tapasztalatként.
Recepció, ügyfélszolgálat, kereskedelem, SSC területeken lehetnek jó referenciák.
Érdemes elgondolkodni a budapesti munkákon is. Itt sokkal több a nagy cég, amik lényegesen jobb fizetést is kínálnak. Egy sokkal jobban fizető állásból a drágább albérlet is könnyebben kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!