Ma 397 Ft az euró. Egy kis plusz pénz kereset céljából érdemes most 500 ezer Ft ot euróra váltani?
Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 21:46
1/12 anonim válasza:
Nem.
1.259 eu
Vs
1.219 eu
Nem éri meg a kockázatot. A kezelési költség az plusz rájön kiadásnak.
2/12 anonim válasza:
Devizaváltást nem érdemes befektetésként használni.
3/12 anonim válasza:
Ha van Revolutod és tudsz középáron oda-vissza váltani, akkor igen. A hétvége miatt most rájön egy minimális tranzakciós díj, de az töredéke a bankok kezelési költségének.
5/12 anonim válasza:
Megerheti hosszu tavon, foelg ha a forint folytatja az utjat es 450 majd 500 lesz...
6/12 anonim válasza:
Pár éve 310-es árfolyamnál is azt mondták, hogy ne váltsak,lesz az majd 300 is stb. Én átváltottam, most több 100 ezerrel többet ér forintban. A forint hosszútávon mindig romlik, mióta a Fidesz kormányoz. Ha nincs szükséged pár hét vagy hónap múlva, akkor szerintem megéru átváltani.
7/12 anonim válasza:
6# Az több mint 4 éve volt és most 397 az euró.
Az éves szinten kb 6% haszon, ami elég gyenge.
Oké ... lehet kerestél vele pénzt, de sokkal kevesebbet, mintha másba fektetted volna, ez a 6% nagyon kevés és jelenleg a fele az inflációnak, így nem nevezném okos befektetésnek.
8/12 anonim válasza:
#7 Inkább az a gond vele hogy nagyon nagy spekuláció. Normális esetben arra lehetett volna számítani, hogy 350 es euro ár lesz mostanra kb.
9/12 anonim válasza:
Ne euroba valtsd at. Az euro par eves intervallumokban stagnal a ft-hoz kepest (280-290 volt az elejen, majd par evig 310 korul, utana 350-360, most ugy bez ki 400-410 korul megint megall egy kis idore). Nyiss egy Wise szamlat, es valamelyik dollarba valtsd. Az amerikai es a szingapuri az, amelyik folyamatosan no a forinthoz kepest es nem stagnal. Ha vallalod a kockazatot es rovid tavon akarsz eredmenyt, akkor meg nezd meg a mexikoi pesot. Aranyaiban tobbet emelkedett mint az USD az utobbi fel evben.
10/12 anonim válasza:
engem is kiröhögtek mikor felment 350-re, hogy átváltom euróra a pénzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!