Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ma 397 Ft az euró. Egy kis...

Ma 397 Ft az euró. Egy kis plusz pénz kereset céljából érdemes most 500 ezer Ft ot euróra váltani?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb befektetés, mint forintban hagyni elinflálódni. Én úgy voltam ezzel a pénzzel, hogy bármikor szükség lehet rá, ezért nem akartam befektetni. Nyilván aki 10+ évre tudja nélkülözni, az már gondolkozhat pl részvényekben.
2022. szept. 11. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:
45%

11# Vannak sima részvény csomagok bankoknál, ahol +10%-ot lazán hoz a pénzed és akkor veszel annyit, amennyit akarsz.

Egyedül a levételnél van költség és ott is csak 2-3 ezer forint, de ez pl.: 1 milliónál nem igazán számít.

Nekem egy ilyen van, ahova az ilyen pici összegeket fektetembe és ott a covid alatt és utána +15% felett volt, mindig mert nyersanyag részvényeket vettem hamar.

Szerintem ez egy könnyebb és biztosabb verzió, mint a valuta vásárlás, aminek van drága kezelési költsége.

2022. szept. 11. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!