Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik (IT-sként vagy más...

Akik (IT-sként vagy más foglalkozással, mindegy is) hirdetik a saját sikerieiket, álomfizetéseiket és munkakörülményeiket vajon kicsodák?

Figyelt kérdés

1) Semmi sem igaz belőle. Sem a fizetésük, de még talán a végzettségük, állásuk sem, csak előadják magukat, aztán ki tudja kicsodák, talán kétkezi munkások.

2) Jobb esetben a végzettség, foglalkozás és a fizetés passzol. De emellett barátok, haverok, barátnő, párkapcsolat, szórakozás, kinézet, külső, sport, stb... terén nullák és az internet mögé bújva akarnak valami kicsit kompenzálni.

Mert szerintem 99% a két fenti kategóriába esik közülük.

Ha a jövedelem, beosztás passzol is, a magánéletükben vajon mennyire van normális életük?

Ezek a férfiak és nők milyenek lehetnek.

2022. okt. 25. 00:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ott bukik el a kérdésed, hogy azt feltételezed, egy bizonyos tulajdonságokkal rendelkező 'emberfajta' az IT-s dolgozó. Pedig ez is csak egy foglalkozás,nem pedig egy embercsoport. És olyan 'szakma', ami (ha nem teljesen életképtelen az ember) jól fizet. Én akikkel dolgoztam IT területről és feltehetően nagyon jól kerestek a nagyrészük középkorú, családos ember volt. Általában jól el lehetett társalogni velük, kinézetre pedig mint a legtöbb területen, volt jó és kevésbé jó is. Alapvetően jól szituált emberek voltak, adtak magukra, szerették a szabadidejüket minőségi dolgokkal eltölteni, úgy tűnt, hogy rendben van az életük.(Ahogy fentebb írták, a munkakörülményekből ez elég könnyen következik.) A kérdésedben azt a sztereotíp kockát keresed aki a 3 hete ugyanabban a ruhában, mosdatlanul, pattanásosan ül a gép előtt, de ez a legfeljebb a kivétel, semmiképp sem a szabály.
2022. okt. 25. 11:55
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csak fölvették a tévében sulykolt nézőpontot.

Arra gondolok, hogy akinek nincs pénze az annyit is ér, aki csóró az ne legyen az és társai.

Hivatalosan úgy volt megfogalmazva, hogy akinek nincs pénze rezsire keressen többet.

2022. okt. 25. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!