Mibe van most a nagy biznisz skacok?
Figyelt kérdés
Tudom, bitcoin meg kripto, de azon kívül mibe érdemes fektetni 1-3 év távlatában? Vagy milyen kurzusra, képzésre mennétek el ami kifizetődő lehet (viszonylag olcsó, megfizethető képzésre).2022. okt. 24. 23:40
12/23 anonim 

válasza:

Toboz szedes, most felszeded kicsit kiszaritod es adventi koszurt csinalsz belole. 15-30k ert is el lehet adni darabjat
13/23 anonim 

válasza:

14: Micsodaaa??? Max. 4-8000 Ft lesz az.
14/23 anonim 

válasza:

15-ös,mindkettő megéri, nyilván gépekbe befektetni jobban megéri,viszont azt csak kevesen tudják megtenni, mivel ahhoz rengeteg pénz kell, nagyon drágák ezek a gépek, viszont k@rva jól lehet vele keresni,meg ott van ha pl bérbeadod az is kb 12 ezer forint egy órára. 7-es voltam.
15/23 A kérdező kommentje:
És nem elég ilyen gépet venni csak? Minek hozzá jogosítvány, meg milyenek? Mennyibe kerül? megveszem, bérbeadom Pesten, azt csókolom, megvan a nagy biznisz?
2022. okt. 25. 13:23
16/23 anonim 

válasza:

Igen, télen, sokra mész vele az év többi szakaszában.
17/23 anonim 

válasza:

Hát ha nagyon sok pénzed van kérdező akkor hajrá,a nagyobbak használtan olyan 17 millió körül mozognak,azért tudom mert nekem apukám ezzel foglalkozik.
18/23 A kérdező kommentje:
#19: És mennyi idő után jön vissza a pénz, és kezd termelni?
2022. okt. 25. 16:00
19/23 anonim 

válasza:

14: Ez tökjó, de ahhoz ismerni kell a közeget, gépeket, meg vannak tárolási, karbantartási költségek is, gondolom... Én még autót se tartok..:)
20/23 anonim 

válasza:

15, 17, én is csak ebbe a részbe tudnék csak beszállni, de hozzáértés nélkül nagy a rizikó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!