Na skacok! Kinek milyen lett az érettségije? Elégedettek vagytok?:)
92-97% közöttiek lettek, mind (5) emelt szinten.
+ Angol és német nyelvből is meg lett a C1-es szint.
Szóval igen.
Külföldi egyetem.
Hagen: Matematikus
majd
ETH Zürich: Master in Data Science
Nekem egész jó lett, bár 1-2 tárgyból teljesíthettem volna jobban. A matekom csak 57%-os lett, pedig szerettem volna legalább egy 4-est. A többi mind 70% fölötti, ráadásul hatból három tárgyam 5-ös lett, köztük angolból még dicséretet is kaptam, max pontos lett a szóbelim, az írásbelin pedig csak 10 pontot vesztettem. Persze ebbe belejátszott, hogy frissen nyelvvizsgáztam, és több a tudásom, mint ami a középszintű angolhoz kell. Egyedül az ágazati érettséginek (informatikai ismeretek) nem igazán örülök, mert 4 évig kitűnő voltam szakmai tárgyakból, most meg bár a felső határt értem el, de 4-es lett az érettségim. Az emeltem a sima informatika, amiből 5-ösre érettségiztem.
Cél: SZTE-TTIK mérnökinformatika szak.
Nem tanultam rá nagyon külön semmit, a legrosszabb a magyarom lett, 64%-kal, az emelt érettségim 68, a többi 74, 78, 82 és 83. Ahova megyek, nevetségesen alacsony a ponthatár, szóval nem stresszeltem rá az egészre.
Kedves kérdező, neked hogy sikerültek?
Mindannyian nagyon jól teljesítettetek szerintem!
Én magyarból emelteztem, az csak 70%-os lett... Nagy lehetőséggel ősszel újra kell mennem, mert nem lesz elég pontom. A többi mind 80% felett sikerült: matek 84%, történelem 98%, angol 89% illetve a választott tárgyam 92% lett.
Örülök hogy végre fellélegezhetünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!