Olyanról már halottatok vagy esetleg ismertek olyan embert akinek az érettségijéből több tantárgy is sikerült 100%-osra vagy esetleg az összes tantárgy ?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most nem ez nem valami nagyon komoly kérdés, csak úgy érdekel, mert az egyik barátomnak a matekja 100% lett és gondolkodtam, hogy vannak e nála pl. sokkal jobbak így érettséginél.2022. jún. 8. 21:04
1/12 anonim válasza:
Nekem a kémiám 100%. Edulineon olvastam már olyat, akinek mind 100% körüli volt vagy annyi, már nem tudom.
2/12 anonim válasza:
Igen, a lányom összes tárgya 100% lett.
3/12 anonim válasza:
Nekem idén két tárgyam is lett 100%-os, bár mindkettő közép.
4/12 anonim válasza:
Amilyen gyenge a mostani érettségi.. Épp valamelyik nap nèztem meg kíváncsiságból. Egy dolog biztos, az egyetemen nem fogsz 100 % ot írni egy komolyabb szakon a nehezebb tárgyakból
5/12 anonim válasza:
Nem jellemző azért, vannak azért a feladatokban szubjektív szempontok is, amivel levonhatnak 1-2 pontot, de van rá példa. Egy osztálytársam anno angolból, meg németből írt 100%-os érettségit középszinten, bár ő nyelvzseni, nem is értették a tanárok, hogy miért nem emeltezett. Nem is ment egyetemre érdekes módon, igaz, a nyelvekből jól megél külföldön egyetem nélkül is.
6/12 anonim válasza:
Eléggé nehezen hihető, hogy önerőből valakinek mind 100% lett, és pl. emeltet is csinált mellette.
Főleg, hogy a magyar, töri, ahol van szövegalkotás eléggé szubjektív. Inkább a középiskolai tanárai pontozták felül, esetleg szemet hunytak egy-egy hibán.
7/12 anonim válasza:
Idén az Alternatív Közgazdasági Gimnázium 110 diákja közül 100 kitűnőre érettségizett. Irány, a Harvard, Oxford, a Yale. Ennyit számít, ha okos gyerekek taníttatására áldoznak a szülők és kiváló tanárok tanítják őket.
8/12 anonim válasza:
7-es, a kitűnő nem azt jelenti hogy 100%. A 80% is ötös, azzal is kitűnő az ember
9/12 anonim válasza:
8. Pontosan kitűnőek lettek, 100%-kal.
10/12 anonim válasza:
mutass már erről cikket légyszi. amiket én találtam, azokban "csak" azt írják hogy kitűnőek lettek, ami csupa ötöst jelent, nem csupa 100%-ot. a kérdés az volt, hogy ismerünk e olyat, aki több tantárgyból is 100%-ot írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!