Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora összeget jelölnétek...

Mekkora összeget jelölnétek meg bérigénynek?

Figyelt kérdés

Szervusztok!

Van egy budapesti állás amire jelentkezni szeretnék és azon töprengek, hogy mekkora összeget írjak be bérigénynek. Vidéki vagyok, ahol élek ott eleve rosszabbak a bérek és mindig is azok voltak. Budapesten, a fővárosban nyilván sokkal többet lehet keresni. Ilyen helyzetben, amikor minden iszonyatosan drága és tovább drágul, valamint minden csak romlik ti mekkora összeget tüntetnétek fel jelentkezésnél? Konkrétum:

[link]

Ha valaki kritizálni akarja a hirdetést vagy a munkaközvetítőt, nyugodtan megteheti. Minden információt meghallgatok!

2022. okt. 24. 09:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már tegnap leírtam, hogy hívtak és elmondtak minden információt. A bért is megemlítették. Nem értem ezeket a buta tudatlan embereket, akik a másikat próbálják befolyásolni a hülyeségeikkel és ennek örülnek, mint majom a farkának. Milyen minimálbér? Nálunk a kórházi konyhai kisegítő kap annyit. Nem tudom te/ti hol/melyik világban éltek, de el vagytok tévedve. Munkahely függő, hogy ki mennyit fizet. Valahol rendszeresen emelnek is a béreken, nem csak proli csöves minimálos munkahelyek léteznek. Valahol az egyszerű operátor is 250-300 nettókat visz haza, annyi munkahely van, mint égen csillag. Lehet böngészni, hogy ki mit hirdet és mennyi lóvéért és akkor majd meglátod, hogy mi a helyzet. Normális munkahely meg nem fog minimálbért adni neked ilyen helyzetben, hogy konkrétan minden összeomlik.
2022. okt. 25. 09:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Szóval mennyit ajánlottak?
2022. okt. 25. 09:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg, mivel én komolyan álltam hozzá ehhez a dologhoz, de egyesek elviccelik. Másfelől meg szerintem nem hinnétek el vagy azt mondanátok, hogy azért a munkáért annyi pénz sok és valami bökkenő van a dologban.
2022. okt. 25. 09:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sok értelme volt kiírni a kérdést. Én amúgy normálisan válaszoltam.
2022. okt. 25. 11:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, utólag ahogy mondtam nem is írtam be összeget, mert nem volt kötelező. Ez van.
2022. okt. 25. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval minimálbért monttak de te f0sol beismerni.
2022. okt. 25. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!