Ilyen végzettséggel elmennèl biztonsági őrnek?
Figyelt kérdés
Ha van egy német c turisztikai nyelvvizagád, és közgazdász diplomád vendéglátós.2022. okt. 22. 11:42
1/8 anonim válasza:
Ha semmi más lehetőségem nem lenne hirtelen, és nagyon kéne a pénz, akkor igen. Egyéb esetben nyilván nem.
2/8 anonim válasza:
Én csináltam közgazdász diplomával (gazd men), Angol közép C nyelvvizsgával. Bár igaz, h közben csináltam az MSC-t. De mindenesetre én szerettem, 24/48 ban voltam. 240 óra×900 volt a bérem, diákmelóért nem kaptam ennyit (bár igaz, h az óraszám nyomta fel, de akkor is)
3/8 anonim válasza:
Nem aláznám és becsmérelném le ennyire saját magam.
4/8 anonim válasza:
Nem. Ennél azért jobb lehetőségek vannak még azzal a papírral is
5/8 anonim válasza:
Csak nyelvvizsgád van vagy élő nyelvtudásod is ?!
Mert ha beszéled is, akkor ennél jobb helyre is mehetnél pl. SSC-be.
6/8 anonim válasza:
Ha beszéled is a nyelvet, akkor baromság, inkább mennék ausztriába mondjuk egy pennybe jóval több pénzért.
7/8 NTBS válasza:
Ha gyorsan kell a pénz. Akkor igen.
8/8 anonim válasza:
Nekem van villanyszerelőim, élelmiszertechnikusim, társasházkezelőim, daru + targoncásvizsgám is jogsikkal, gumiszerelőim is megvan, és vagy hat év éttermes / húsfeldolgozós gyakorlatom mégis portáskodok...
A papír önmagában semmire se garancia, főleg a körülményekre / kollektívára nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!